Haber Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı belli oldu

a3-jpg.56479

Android One programının en başarılı telefonlarına ev sahipliği yapan Mi serisinin yeni üyesi Xiaomi Mi A3 geçen ay tanıtılmıştı.

Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı öncesinde cihazın özelliklerini cihazın özelliklerini kısaca hatırlayalım. Tasarımsal açıdan Mi CC9e modelini temel alan telefonun, 6.1 inç büyüklüğündeki OLED ekranı 720×1560 piksel çözünürlük sunuyor.

Xiaomi Mi A3 özellikleri

4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen telefon, Qualcomm’un Snapdragon 665 işlemcisinden güç alıyor. 11 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2 GHz hızında çalışan bu sekiz çekirdekli işlemci, Adreno 610 GPU’yu barındırıyor.

Mi A3’ün 32 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası f/2.0 diyaframa sahip. Arka tarafta ise 48 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip geniş açılı ana kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.4 derinlik algılama sensörü eşlik ediyor.

4030 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve ekrandan parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapan telefon, USB-C portunu bünyesinde barındırıyor. 153.5 x 71.9 x 8.5 mm boyutlarındaki telefon, 173 gram ağırlığında.

Xiaomi Mi A3 fiyatı ne kadar? Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı

Xiaomi Mi A3 fiyatı ülkemizde büyük bir merak konusuydu. 64 GB depolama alanına sahip Xiaomi Mi A3 Türkiye fiyatı: 2299 TL olarak açıklandı. Cihaz için ön sipariş alınmaya başlanırken, teslimatlar 30 Ağustos tarihinde başlayacak.

Kaynak : Sdn

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Elinize sağlık hocam.

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
1800 ₺den 1 kuruş fazla etmez

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Tasarım güzel olmuş saf android severler için güzel.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Elinize sağlık hocam, cihazı donanımsal olarak beğendim, xiaomi Android One haricinde miui arayüzüne sahip bu şekilde fp cihaz çıkarsa hiç fena olmaz.

annanen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sercan
Cihazım
Miu
Konular
0
Bir sene sonra 1000 TL daha düşüğe satılır, tarihe not olsun.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Avrupa fiyatıyla kıyaslayınca vergi farkını da göz önünde bulundurursak kazık miktarı düşük tutulmuş.

Piyasadaki örneğin Mi9T örneğine bakarsak bu fiyatı internette asıl olması gereken seviyelerine biraz daha yakın olarak görürüz gibime geliyor.

Bu arada bu 720p Pentile AMOLED'e bu para verilmez.

Bir akıllı telefonun en önemli özelliği ekrandır. Renkler canlı, siyahlar simsiyah, gözü keskin olmayanlar bile pikselleri ayırt edebilir seviyede olacaksa olmasın.

Üst Alt