Haber Xiaomi Mi A3 Tanıtıldı! | Beklediğimiz Güncelleme Bu mu?

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Evet belki ekranın HD+ olması hayal kırıklığı olabilir ama amoled + 286 ppı + HDplus olması tamamen bataryaya yönelik bir tasarruf olarak düşünüyorum .. 4000 mah lık bataryayla ve bu ekran ile 2 günü rahat çıkartır diye düşünüyorum ... Şahsen mi A2 kullanıcısı olarak fhd+ 403ppı ıps lcd ekranın batarya üzerindeki dezavantajını çok yaşıyorum.

Dağcılara vs özel rugged phone değil ki bu çok uzun süre batarya süresi hedeflesin. Zaten şuan Full HD ekran ve 4000 mAh bataryaya sahip cihazlar 1 günü çok rahat çıkarıyor. Eğer tasarruf içinse çok gereksiz hamle olmuş. Ben tasarruftan ziyade çok fazla cihaz ürettikleri için birbirlerini baltalamamaları için araya keskin çizgiler çektiklerini düşünüyorum.

losmagandos

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
4
bu da bir satış politikası bana kalırsa. bak bu var ama şundan daha üstün değil ama şununda bir tık üstünde denilebilecek bir cihaz üretmişler. global dünyanın oyunu hep işte ne yaparsın. bir zamanların amiral gemisi katili ünvanını taşıyan Xiaomi bile artık paranın tadını almış olabilir mi. Tam bir fiyasko Samsung denilen saçma telefon üreten firmaya dönmeseler bari

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
bu da bir satış politikası bana kalırsa. bak bu var ama şundan daha üstün değil ama şununda bir tık üstünde denilebilecek bir cihaz üretmişler. global dünyanın oyunu hep işte ne yaparsın. bir zamanların amiral gemisi katili ünvanını taşıyan Xiaomi bile artık paranın tadını almış olabilir mi. Tam bir fiyasko Samsung denilen saçma telefon üreten firmaya dönmeseler bari
O konuda oneplus iyi yılda 2 model :)

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Biz sizin Miui Sever madalyanızı iptal mi etsek acaba

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bunu dememe bakmayın. Aosp romları en fazla 2 gün kullanıp hemen Miui'ye dönüyorum. Bu bile Miui sevgimi açıklamaya yeter. haha--

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294