Xiaomi’nin Android One Projesi kapsamında ürettiği A serisi cihazların üçüncüsü Mi A3 İspanya’da tanıtıldı. Görünüşe göre Mi A3 CC9e modelinin Avrupai versiyonu olmuş. Cihazın 6.1...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
Evet belki ekranın HD+ olması hayal kırıklığı olabilir ama amoled + 286 ppı + HDplus olması tamamen bataryaya yönelik bir tasarruf olarak düşünüyorum .. 4000 mah lık bataryayla ve bu ekran ile 2 günü rahat çıkartır diye düşünüyorum ... Şahsen mi A2 kullanıcısı olarak fhd+ 403ppı ıps lcd ekranın batarya üzerindeki dezavantajını çok yaşıyorum.
O konuda oneplus iyi yılda 2 modelbu da bir satış politikası bana kalırsa. bak bu var ama şundan daha üstün değil ama şununda bir tık üstünde denilebilecek bir cihaz üretmişler. global dünyanın oyunu hep işte ne yaparsın. bir zamanların amiral gemisi katili ünvanını taşıyan Xiaomi bile artık paranın tadını almış olabilir mi. Tam bir fiyasko Samsung denilen saçma telefon üreten firmaya dönmeseler bari
Ne aosp romlar var hocam, deme öyle.Hocam miui varken aops alınır mı miui candır![]()
Biz sizin Miui Sever madalyanızı iptal mi etsek acabaNe aosp romlar var hocam, deme öyle.![]()
Bunu dememe bakmayın. Aosp romları en fazla 2 gün kullanıp hemen Miui'ye dönüyorum. Bu bile Miui sevgimi açıklamaya yeter.Biz sizin Miui Sever madalyanızı iptal mi etsek acaba
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Iyi o zamanBunu dememe bakmayın. Aosp romları en fazla 2 gün kullanıp hemen Miui'ye dönüyorum. Bu bile Miui sevgimi açıklamaya yeter.![]()