Yardım Xiaomi Mi A2 ROM Atma

LokumBaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lokman
Cihazım
Xiaomi mi a2
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Merhaba. Yakın zamanda telefonuma Android Pie işletim sistemini kurmak istedim fakat başarılı olamadım. Bootloader'ı açtım, twrp yüklemeden Android Pie yüklemeyi denedim(bilmediğimden kaynaklı). Videoda"fastboot erase system" yazmamı istedi, yazdım. Şuan telefonum herhangi bir işletim sistemine sahip değil. Android One yazısını görüyorum, bootloader ekranı, ardından tekrar Android One yazısı çıkıyor ve bu şarj bitene kadar tekrarlanıyor. Kapatma tuşuna basılı tutarak veya herhangi farklı bir yolla telefonumu kapatamıyorum. twrp yüklerken sürekli hata alıyorum ve aynı komutu ard arda yazmama rağmen farklı hatalar veriyor. İnternetteki twrp yükleme videolarına ve forumlarına baktım fakat ya ben yapamadım yada ortada bir sorun var. Eğer isterseniz teamviewer için ip ve şifreyi verebilirim. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

LokumBaba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lokman
Cihazım
Xiaomi mi a2
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Bu durumu yaşayan tek ben miyim? Yok mu buna çözüm bulan. Telefonsuz 2. haftama giriyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu bu kadar çabuk kaybetmek istemiyorum.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bu durumu yaşayan tek ben miyim? Yok mu buna çözüm bulan. Telefonsuz 2. haftama giriyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu bu kadar çabuk kaybetmek istemiyorum.
Özelden TW id ve şifre verirseniz ikimizinde müsait olduğu bir zamanda kontrol ederiz hocam.

Oyla:

wha44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
feyyaz ers
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
o gibi hataları usb 3.0dan dolayı yapıyor genelde. usb 2.0da deneyin ya da eski bir pcde

Oyla:
Üst Alt