Yardım Xiaomi Mİ A2 Klavye Donma Sorunu

coamtasis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mİ A2
Konular
7
Merhabalar, telefonu geçen sene Ekim ayında Kıbrıs'tan aldım, her şey 2 ay öncesine kadar harika gidiyordu. Fakat son dönemde özellikle mesaj yazmak istediğimde birer ikişer saniye donma yapıyor. Bunun önüne bir türlü geçemiyorum, tam bir şey yazmaya başlıyorum, hop telefon donuyor, bastığım harfler 3 saniye sonra ekrana geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar,
Kullandığınız klavyeden kaynaklı olabilir hocam.
çok başarılı ve çokca özelleştirmeleri bulunuyor. Deneyebilir misiniz?

Oyla:

EbrarAk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ebrarak55
Cihazım
Mİ A2 D2S 128GB
Konular
5
Merhabalar, telefonu geçen sene Ekim ayında Kıbrıs'tan aldım, her şey 2 ay öncesine kadar harika gidiyordu. Fakat son dönemde özellikle mesaj yazmak istediğimde birer ikişer saniye donma yapıyor. Bunun önüne bir türlü geçemiyorum, tam bir şey yazmaya başlıyorum, hop telefon donuyor, bastığım harfler 3 saniye sonra ekrana geliyor. Bu neyden kaynaklanıyor olabilir, nasıl çözebilirim?

Teşekkürler.
Dostum ayni sorun bendede vardı klavye ayarlarına gir örnek gönderme kaynak işleme gibi garip garip şeyler var kapat onları düzeliyor ben yeni keşfettim telefonu kuracaktım o sorun yüzünden

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

coamtasis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mİ A2
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar,
Kullandığınız klavyeden kaynaklı olabilir hocam.
çok başarılı ve çokca özelleştirmeleri bulunuyor. Deneyebilir misiniz?
SwiftKey kullanıyorum hali hazırda, telefonu aldığım günden beri Google klavyeyi hiç kullanmadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ayni sorun bendede vardı klavye ayarlarına gir örnek gönderme kaynak işleme gibi garip garip şeyler var kapat onları düzeliyor ben yeni keşfettim telefonu kuracaktım o sorun yüzünden

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben o dediğin ayarları bulamadım, SwiftKey kullanıyorum çünkü.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
SwiftKey kullanıyorum hali hazırda, telefonu aldığım günden beri Google klavyeyi hiç kullanmadım :(

Ben o dediğin ayarları bulamadım, SwiftKey kullanıyorum çünkü.

Uygulamayı kaldırıp veya Tüm verileri Temizle yapıp tekrar kurulum yaparak deneyiniz hocam.

Oyla:

coamtasis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğulcan
Cihazım
Xiaomi Mİ A2
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamayı kaldırıp veya Tüm verileri Temizle yapıp tekrar kurulum yaparak deneyiniz hocam.

Bir deneyeyim, inşallah bir çözüm bulunur. Fakat bu olay artık mesaj yazmaktan çıktı, normalde de donma yapıyor.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Teşekkürler.

Merhaba. Sanırım bu sıcaklarla alakalı, bazen benim cihazda yapıyor. Şunuda ekliyim, bu sorunu stok romda yaparken custom romlarda henüz denk gelmedim. Cihazı sıfırlayıp denemenizde fayda var diye düşünüyorum

Oyla:

Berkaymia2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
MiA2
Konular
1
Bu sıkıntı baya yaygınlaşmaya başlamış bunun klavyeyle bir alakası yok ekranla da bir alakası yok kanımca bunun yazilimsal olduğunu düşünüyorum ama ramak kaldı baltayı vurucam telefona
Yapılanlar
.hard reset
.Normalfabrika ayarlari
.farklı farklı klavyeler denemek
.klavye on belleğini silip devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirme
.çeşitli başka launcherler denemek vs vs hiç bir faydası yok bir telegram grubu var mı a2 diye orada bir arkadaş botloader kılıdini kaldırıp twrp yukledikten sonra normal MIUI steble rom kurdum daha yapmıyor dedi yani bu yazilimsal... Kanaatimce

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bu sıkıntı baya yaygınlaşmaya başlamış bunun klavyeyle bir alakası yok ekranla da bir alakası yok kanımca bunun yazilimsal olduğunu düşünüyorum ama ramak kaldı baltayı vurucam telefona
Yapılanlar
.hard reset
.Normalfabrika ayarlari
.farklı farklı klavyeler denemek
.klavye on belleğini silip devre dışı bırakıp tekrar aktifleştirme
.çeşitli başka launcherler denemek vs vs hiç bir faydası yok bir telegram grubu var mı a2 diye orada bir arkadaş botloader kılıdini kaldırıp twrp yukledikten sonra normal MIUI steble rom kurdum daha yapmıyor dedi yani bu yazilimsal... Kanaatimce

Evet yazılımsal.

Oyla:

Berkaymia2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
MiA2
Konular
1
Evet yazılımsal.
Mevcut üzerindeki rom ile çözebilen var mı acaba baya bu durumdan muzdarip insan var ama bir çözüm hala bulunamamış..

Mevcut üzerindeki rom ile çözebilen var mı acaba baya bu durumdan muzdarip insan var ama bir çözüm hala bulunamamış..
Yüksek ihtimalle android 10 ile cozecekler herhalde bana öyle geliyor ama ben sabredebilecekmiyim bilmem

Oyla:
Üst Alt