ben de onu diyorum hocam,Aman, saf Android çok hantal. Niye uğraşıyorsunuz acaba. Miui yükleyin telefon o kadar güzel oluyor ki bir daha dönmezsiniz.
Hantal ama uzun ömürlü yavru ceylan..Aman, saf Android çok hantal. Niye uğraşıyorsunuz acaba. Miui yükleyin telefon o kadar güzel oluyor ki bir daha dönmezsiniz.
Bence aşağı yukarı her firmanın kendi ROM'u varken, pekte uzun ömürlü değil. Yani evet sonsuza kadar çıkacak ama kullanılır mı bilmem. Elbette her romun kalbinde yaşamaya devam edecek ancak daha hafif bir şekilde. Elbette olmazsa olmaz ama dediğim gibi saf Android'in, tek başına değil, MIUI, Samsung Experience gibi kullanılması lazım. Çok daha iyi oluyor inanın bana.Hantal ama uzun ömürlü yavru ceylan..
Ya şu renk dalgalanmasını bi benmi göremiyorum video çekermisiniz başka telefondan filan ben yanşışlıkla yenıden başlatınca şubatı yüklemişti sizşn dediniz renk olayı bende olmadı şimdi mart geldı onuds denemedim duvar kağıdıda siyah canavar gibi renk dalgalanma yok bende aşağı yukarı yaptımMart güncellemesinde de renk dalgalanma sorunu devam ediyor..Koyu renk dalgalanmaları geçmemiş.. özellikle siyah renkteki bir duvar kağıdı kullanımında ekranın üst kısmı gri tonlarda..