Osta stabillik var hepsinde sorun yaşarsın iosta kapalı kutu özelleştiremezsin bluetot olsun veri gönderme olsun pcye başlama vs sıkıntılıÖyle ya vericem parasını bidakine ios alıcam ne satılıyor ne düzgün işletim sistemi var ya
Dostum bende kamera portre modundayken ön kameraya geçiş yaptığımda çöküyor sizdede aynı sorun varmıGuvenlik güncellemesiden sonra On ve arka kamerada ciddi derecede düşüklük var.
Kulaklık taktigimizda gelen ses iyice artmış bu çok guzel.
Siyah ekran griye dönüşüyor ve ekranda renkler şerit seklinde. Sanki ekrana panjur takmış gibisiniz şerit serit.
Ayrıca whatsapta ekranı aşağı yukarı kaydirdikca üst ekranin yeşil olan kısmında sanki renkler yanıp sonuyor.
Gri ve siyah ekranda aşırı ton dalgalanması mevcut.
İzohipsler gibi halkalar şeklinde
Skypede arama yaptığınızda ortaya çıkan gri ekrana bakarsanız dediğimi anlarsiniz.
Renkler Bir garip olduğu telefonda.
Resim ekledim umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır.
Sizde de aynı sorunlar var mı acaba ?
Bende şuan öyle bir sorun yokKamera portre modundayken ön kameraya geçiş yaptığımda çöküyor bu sorunu başka yaşayan varmı
Bu sıkıntı yok bende ama kalitesinde düşüklük olduğunu soyleyebilirimDostum bende kamera portre modundayken ön kameraya geçiş yaptığımda çöküyor sizdede aynı sorun varmı
ah be kardeş keşke yapmadan önce foruma yazdıklarımızı okusaydınArkadaşlar merhaba,
Biraz önce telefon Şubat 2019 güncellemesi hazır uyarısı verdi, ben de başlattım. Ardından telefon "android one" yazan beyaz ekranda kaldı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.