- Adım
- Orhan
- Cihazım
- Mi A1
- Konular
- 1
Uyarı!!! - Okuduğum haber kaynakları ve de sizden gelen uyarıları(AdeLa) göz önünde bulundurarak Pie kuracak veya kurulu arkadaşlar. Yayınlanan bu güncellemede(9.0) "Antirollback" devreye girdi yani eski android sürümlerine dönmek(downgrade) isterseniz telefon ya Brick olur yada sonsuz boot döngüsünde takılır yada telefonunuzun normal çalışmasını engelleyecek hattalar ortaya çıka bilir.
Kaynak
Hadi hayırlısı Android Pie resmi olarak
stabil sürümü yayınlandı. İlk önce avrupa için yayınlandı sabırsız arkadaşlar için kurulumu anlatıcam.
İlk önce Sim kartı çıkarıyoruz.
Sonra Play Store'e girib Touch Vpn indirelim.
Şimdi Ayarlar/Uygulamalar ve Bildirimler kısmına girib Tüm Uygulamaları Göster'e tıklayın yukarı sağdakı 3 noktaya tıklayıb Sistem İşlemlerini Göster'e tıkla şimdi sırası ile aşagdakı uygulamaların verilerini temizleyin.
-Location Sevices
-Fused Location Sevices
-Google Hizmetler Çerçivesi
-Google Play Hizmetleri
-Google Yedekden Aktarma
Tüm Bunları yaparken Konum'un kapalı olduğuna dikkat edin.
Wifi'ye bağlanıb Touch Vpn'e girib Hollada serverini seçib bağlan deyin bağlandıkdan sonra manuel olarak Güncellemeleri kontrol edin. Her şeyi hatasız yaptıysanız günceleme sorunsuz bir şekilde gelicektir.
Ben şuan indirdim Pil'in dolmasını bekliyorum kurmak için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: Sorunsuz bir şekilde kuruldu şimdilik ama baya uzun sürdü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben dediğiniz gibi uygulamaların verilerini sildim uygulamayı indirip hollandayı bağlandım fakat güncellenmiyor yardımcı olurmusunız lütfen...