- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Cnc Operatörü
- Konular
- 15
ana ekrandaki tarihin yanında hava durumu yok bende sizde var mı
Bende var. Onun için konumu aç hava durumunu ara google'dan. Sonra onu widget olarak ana ekrana ekleyin gelecektir. Bu işlemlerden sonra ikinci widgeti kaldırabilirsiniz. Hava durumu için bildirimleri açmalısınız Google uygulamasından. Ve arada bir konumu açıp hava durumunu aramalısınız, bazen bende de kayboluyor.ana ekrandaki tarihin yanında hava durumu yok bende sizde var mı
Var çeken yerlerde çekmez olduyüz tanıma nerede ben bulamadım. bir de hücresel veride hep h+ yazıyor halbuki 4g açık. android 8 de iken 4g yazardı. sizde de var mı böyle bir sorun.
Evin hep çeken yerlerdedir hocam bizim ev sıkıntılı biraz ama öyle böyle 1dis 4g çekerdi şimdi kullanamaz oldumYüz tanımadan kasıt smart lock, cihaz sizi gördüğü sürece ekranı kilitlemiyor.
4g sıkıntısız çalışıyor, bendeki tek sıkıntı da whatsapp bildirim gecikmesi ve animasyon bugı.
WifiVpn ile yüklemiştim ama bana güncelleme gelmedi hücresel veriyle mi kontrol ettiniz wi-fi ile mi?
Aynn bende de oldu bir kere ama restart attım düzeldiBir bug daha bulundu son uygulamaları bazen göstermiyor
Bir diğer sorun YouTube bildirimleri WhatsApp bildirimleri vs. Daha sonra izle , okundu olarak işaretle kısayolları bazen çalışmıyor bastığınızda uygulamayı direkt açıyor.Aynn bende de oldu bir kere ama restart attım düzeldi