Rehber Xiaomi Mi A1 VPN Yöntemi ile Resmi Stabil Android Pie Güncelleme

EmirhanK.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
8
hocam ben türkiye dağıtımı ile yüklemiştim , bu gelende ocak güvenlik yaması sanırım.
ama vpn ile yüklediğiniz de garantiyi etkileyen bir durum oluşmaz.
Tamamdır teşekkür ederim hemen yüklüyorum

selverin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
N7100
Konular
0
Konunun başında anlatılan yöntemle pie güncellemesini aldım. V10.0.2 yazıyordu. Tabi sorunlu bir güncellemeydi. Bir kaç gün önce bir sitede V10.0.3 olanını indirip mi flash tool ile kurulum yaptım ve sorunlar ortadan kalktı. Bugün kontrol ettiğimde güncelleme gelmiş gelen güncelleme ile telefon V10.0.4'e güncelleniyor fakat sadece ocak ayı güvenlik güncelleştirmesi olduğunu belirteyim. Yüklediğim sorunsuz versiyon ise şu linkte:

sessizkurgu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
11
Konunun başında anlatılan yöntemle pie güncellemesini aldım. V10.0.2 yazıyordu. Tabi sorunlu bir güncellemeydi. Bir kaç gün önce bir sitede V10.0.3 olanını indirip mi flash tool ile kurulum yaptım ve sorunlar ortadan kalktı. Bugün kontrol ettiğimde güncelleme gelmiş gelen güncelleme ile telefon V10.0.4'e güncelleniyor fakat sadece ocak ayı güvenlik güncelleştirmesi olduğunu belirteyim. Yüklediğim sorunsuz versiyon ise şu linkte:
Vpn ile pie kurulumu yaptım ve V10.0.3 güncellemesini ota ile aldım. Yani mi flash toola gerek yoktu.Ayrıca mi forumdakiler kaldırılan band20 nin v4 le geri geldiğini belirtiyorlar.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratthe440

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Can Ak
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
0
Gelen ufak güncellemeyle (71.5mb) çekme sorunları yer yer düzelmiş

selverin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
N7100
Konular
0
Vpn ile pie kurulumu yaptım ve V10.0.3 güncellemesini ota ile aldım. Yani mi flash toola gerek yoktu.Ayrıca mi forumdakiler kaldırılan band20 nin v4 le geri geldiğini belirtiyorlar.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Şimdi kontrol ettim 4G+ işareti geri gelmiş :)

Ben kurulum yaptığım zaman 10.0.2 oldu. Daha sonra güncelleme var mı diye kontrol ettim ama malum geri çekildiği için bir şey çıkmadı. Nette dolaşırken 10.0.3 versiyonunu buldum.

Bu sabah toplantıya girdim. Rahatsız etmeyin özelliğini aktifleştirdiğim halde telefon toplantı ortasında çaldı. Ayarları kontrol ettim. Her şey düzgün. Rahatsız etmeyin modunu kapatıp açtım çağrı gelince telefon çalmadı. Az önce deneme amacıyla tekrar yaptım telefonumu arattim ve telefon zili çaldı. Rahatsız etmeyin modunda problem var :/

ismail.dvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail ali
Cihazım
mi a1
Meslek
teknik servis
Konular
4
Bootloader kilidi açıkken güncelleme yapmıyor mu?

orhansaglam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Orhan
Cihazım
Mi A1
Konular
1
Güncellemeleri nasıl yaptınız anlatırmısınız

Üst Alt