İnceleme Xiaomi Mi A1 İlk İzlenimlerim

uyildirim32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Xiaomi Mİ A1
Konular
2
Arama ve cevaplama çok hoş olmuş. Bence oreo gayet iyi nougat a göre. Batarya konusunda 1-2 saatlik kaybım var muhtemelen dünden bu yana çok kullanmama bağlı diye düşünüyorum.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
H
Arama ve cevaplama çok hoş olmuş. Bence oreo gayet iyi nougat a göre. Batarya konusunda 1-2 saatlik kaybım var muhtemelen dünden bu yana çok kullanmama bağlı diye düşünüyorum.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam parmak iziyle bildirim çubuğu aşağı indirme ayarı nerede bulamadım bir türlü biliyor musunuz?
[doublepost=1514989228,1514820389][/doublepost]Arkadaşlar Oreo'da bildirim çubuğunu parmak izi ile aşağı indirmeyi bulamadım yok mu bilen? :(
[doublepost=1515015210][/doublepost]Ekran içinde ekran özelliğini kullanabilen var mı? Ben bir türlü beceremedim. YouTube'dan home tuşuna basarak çıkıyorlar YouTube ufak pencere halini alıyor. Ben denediğimde direkt kapanıyor.

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
H

Hocam parmak iziyle bildirim çubuğu aşağı indirme ayarı nerede bulamadım bir türlü biliyor musunuz?
[doublepost=1514989228,1514820389][/doublepost]Arkadaşlar Oreo'da bildirim çubuğunu parmak izi ile aşağı indirmeyi bulamadım yok mu bilen? :(
[doublepost=1515015210][/doublepost]Ekran içinde ekran özelliğini kullanabilen var mı? Ben bir türlü beceremedim. YouTube'dan home tuşuna basarak çıkıyorlar YouTube ufak pencere halini alıyor. Ben denediğimde direkt kapanıyor.
Sanırım YouTube de olmuyor du o. Tarayıcı üzerinden bir video ds deneyebilirsiniz.

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Sanırım YouTube de olmuyor du o. Tarayıcı üzerinden bir video ds deneyebilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim. Bir de parmak iziyle bildirimi aşağı indirmeyi bulamadım oreo da. Günlerdir arıyorum
[doublepost=1515315910,1515016248][/doublepost]Arkadaşlar ekranin belli kısımlarında yatay şerit şeklinde karartilar çıkıyor. Göz kırpar gibi kararıp düzeliyor. Genelde kamera ve chrome da oluyor. Yeni güncellemeden sonra oldu bu durum.
Yaşayan var mı sizce nedir? Ne yapmalı?

qorkemilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
mi a1
Konular
8
Anladım hocam teşekkür ederim. Bir de parmak iziyle bildirimi aşağı indirmeyi bulamadım oreo da. Günlerdir arıyorum
[doublepost=1515315910,1515016248][/doublepost]Arkadaşlar ekranin belli kısımlarında yatay şerit şeklinde karartilar çıkıyor. Göz kırpar gibi kararıp düzeliyor. Genelde kamera ve chrome da oluyor. Yeni güncellemeden sonra oldu bu durum.
Yaşayan var mı sizce nedir? Ne yapmalı?
Aynı durum bende de var telefon eski sürümde sıkıntısızdı şimdi Kamerada karartı çıkıyor bı ara kapasitif tuşlar basmadı bugünde okey Google sesli komutu kendi kendine açılmaya başladı YouTube da video izlerken tarayıcıda gezinirken falan hemen güncelleme gelmesi lazım

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Bir arkadaş sordu belki sizde cevabı vardır mi a1 de Google arama çubuğu widget nasıl kaldirilabilir

ArizonaDream

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Meslek
Bankacı
Konular
30
Bir arkadaş sordu belki sizde cevabı vardır mi a1 de Google arama çubuğu widget nasıl kaldirilabilir
Marsh da kaldırılabiliyordu. Şimdi gittiler var olan özellikleri de kisitladilar. Şu google'i anlamak mümkün değil. Keşke hiç güncellemeseydim.

Shiva

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gizem
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
0
merhabalar. ben forumda yeniyim. İlk kez xiaomi telefon kullanıyorum A1 aldım. Ancak uygun güzel kapak ve uyumlu cam pek bulamadım. Oyüzden gittigidiyor veya n11 den almayı düşünüyorum ancak koruyucu camın kücük oldugunu yazmış alanlar hep. siz ne kullanıyorsunuz? ne öneriyorsunuz? Aslında biraz geçici almak istiyorum buyüzden burdan alıp kazıklanmak istemiyorum aliexpressten ısmarlıycam zaten ama o gelene kadar burdan alıp olası hasarı önlemek istiyorum. Aydınlatırsanız çok sevinirim.

İlyskndmir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gurii
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
6
Hocam bende bu cihazi yeni aldim ve bir kac sorum olacak cevaplarsan sevinirim bu cihazlarda muzik player ses kaydedici dosya yoneticisi gibi temel uygulamalar yok mu bu konuda napabilirim simdiden tesekurler
[doublepost=1513148607,1513122737][/doublepost]
Benim vodafone daha once sony kullanicisiydim sony de benimde oyleydi internet baglantisi canavar gibi aninda aciyo hattinda sikinti olabilir vodafone u ara 24 saaitlik bir guncelleme yapiyolar hatta yada yenisiyle degistiriyolar
Dosya yönetici si var yeni gelen güncellemeyle sağ üst köşeden dahili depolamaya telefon SD kart gibi şeyler var dahili depolamaya göster dediğin de Samsun'da ki gibi dosyalarını görebiliyorsunuz

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Örnek fotoğraflar, çektikçe eklerim, gerçekten bu fiyata nasıl bir telefon aldık biz ya hu şaka gibi. :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

koca internette böyle doğal çekim birtek sizde var babama alacağım kendim mi5s den mi6 ya geçtim ama görünen o ki yüksek ışıkta pek farkı yok kameraların...
[doublepost=1517471871,1517471603][/doublepost]
Marsh da kaldırılabiliyordu. Şimdi gittiler var olan özellikleri de kisitladilar. Şu google'i anlamak mümkün değil. Keşke hiç güncellemeseydim.

ben almak için araştırırken videolarda gördüm ana ekranda boş biryere basılı tutup sonra ayar tuşuna basıp menüden kaldıramıyormusunuz? bu arada 3d touch nasıl çalışmasında sorun var mı? valla hoşuma gitti mi6 dan bazı özellikleri daha fazla gibi :)

Üst Alt