- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
cantara Hocam sizden bir ricam olacak. Mi6 kullanıcıları son güncelleme ile perişan oldular. Adım adım 9.2.2.2'ye nasıl döneceğimizi bu şekilde anlatırsanız benim gibi flash işlerinden anlamayan biri bile çözüme kavuşur.
cantara hocam konuyu kirletmek istemiyorum. Mesela google play filmler falan saçma sapan uygulamalar çalışıyor cihazda. Betada bunun gibi gereksiz uygulamalar kaldırılmış durumda mı? Aslında bildirim hariç herhangi bir sıkıntım yok şuan. Temiz kurulum şart gibi sanırım. Eğer bildirim 9.2.2.2 gibiyse betaya geçebilirim. Bunun için rehberimiz mevcut mu?
cantara Xiaomi mi a1 kullanıcısıyım anlattıklarınızı teker teker yaptım her şey anlattığınız gibi oldu ama cihaz rootlanmadı. Birde Google Camera uygulaması nasıl kurulur biliyorsanız yardımcı olur musunuz.
[doublepost=1519998306,1519997548][/doublepost]cantara şuandan itibaren telefonu bozmuş durumdayım en son magisk zipini seçtiğim ekrandaydım yanlış birşeye tıkladım sanırım telefon kapandı ve açılmıyor titriyor 1 saniye içinde açılıştaki mi yazısı gelip gidiyor düzeltme imkanım var mı bunu?
Sayın Cantara benim telefona güncelleme hiç gelmedi aldığım günden beri(yaklaşık 1.5 ay). Oreo rom indirdim verdiğiniz linkten bu romu twrp yardımı ile kursam ilerleyen zamanlardaki güncellemelerde yine aynı şekilde rom mu indirip kurucam yoksa cihaz otomatik güncelleme alırmı.Hocam geçmiş olsun. Aşağıdaki bağlantıda bulunan romu indirip TWRP'deki install seçeneği ile yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Verdiğim linkteki rom orijinal rom hocam. Dolayısıyla sorunsuz bir şekilde güncelleme alması gerekir.Sayın Cantara benim telefona güncelleme hiç gelmedi aldığım günden beri(yaklaşık 1.5 ay). Oreo rom indirdim verdiğiniz linkten bu romu twrp yardımı ile kursam ilerleyen zamanlardaki güncellemelerde yine aynı şekilde rom mu indirip kurucam yoksa cihaz otomatik güncelleme alırmı.
cantara Teşekkür ederim, telefon şuan açılmıyor fasboot ekranına girebildim sadece. Şarj olmuyor gözüküyor telefon ama pcye bağlayınca bilgisayara bağlanmaya çalışıyor sesler gelip duruyor.