ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi calışıyor ama mi flash tool yazanı indirdiğimde wpdm button diye bişey indi ve içinde sadece kodlar var mi flast tool v12 yi nasıl indirebilirim ?
[doublepost=1518286717,1518286360][/doublepost]ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi calışıyor ama mi flash tool yazanı indirdiğimde wpdm button diye bişey indi ve içinde sadece kodlar var mi flast tool v12 yi nasıl indirebilirim ?
[doublepost=1518289326][/doublepost]herkese iyi forumlar ben bu işlemleri yapamadım ilk başta boatloader kilidini actım ama ondan önce minimal adb fastboot ve mi flash tool indirmemiz gerkiyormuş ben minimal adb fastboot u indirdim ama ondan sonra mi flash tolla tıkladığımda cıkan yerdeki dowload linkinde wpdm button diye bişey indi ve onda da sadece kod yazıyor bl kilidinin acılmasından sonra kod yazma var ama ondan daha önce ise telefona sürücüleri yükleyin demişsiniz ama ben ne mi flash tool indirebildim nede teli pc ye bağladığımda tele sürücüler yüklendi burdan sonrasını yapamadım acaba bana yardımcı olacak birileri varmı anlatım videosu olur normal de anlatan biri olursa cok sevinirim bu işlemleri yapcam kısaca root atıp google camera yüklemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim