- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 2
Kameraları da koruyacak şekilde iyi bir kılıf önerir misiniz ?
O markalarında yok xiaomi mi 9t için kılıfı sanırım hocam
bekliyorum hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Bu kılıfı tavsiye ederim yorumlar çok iyi şarj ve kulaklık yeride kapatma aparatı var arkadaşı tirtikli kayma da olmuyor çok iyi geri dönüşler var kılıf için sipariş verdim yarın gelecek ins daha sağlıklı bilgi veririm
Hocam yurtdışından alınan ürünlerin gelmesi uzun sürüyor. Yurtiçinden almayı düşünüyorum ama yurtiçinde yok sanırım. Acaba Zore'nin crash kılıfı kullanılır mı Spigen Xiaomi Mi 9t için kılıfı çıkana kadarNillkin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mofi
Sitesinde vardı bir ara ama artık yok. Gelecek dediler bekliyoruzSpigen in sitesinden istediğiniz özellikteki kılfı Mi9t için edinebilirsiniz. Cyrstal olarak geçiyor 105)lira etiketini de hakediyor lakin çizilmelere çok dayanıklı değil. İyi Forumlar
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekliyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yurtdışından alınan ürünlerin gelmesi uzun sürüyor. Yurtiçinden almayı düşünüyorum ama yurtiçinde yok sanırım. Acaba Zore'nin crash kılıfı kullanılır mı Spigen Xiaomi Mi 9t için kılıfı çıkana kadar
bekliyorum hocam
Hocam yurtdışından alınan ürünlerin gelmesi uzun sürüyor. Yurtiçinden almayı düşünüyorum ama yurtiçinde yok sanırım. Acaba Zore'nin crash kılıfı kullanılır mı Spigen Xiaomi Mi 9t için kılıfı çıkana kadar
Bende bu şekilde armor kılıf almayı düşünüyorum. Ama beni korkutan şey telefona herhangi bir zarar veriyor mu çizik,deforme gibiYurtdışından olanlarda bide astarından pahalıya geliyor daha fazla vergi ödüyorsun.
Ben bunu kullanıyorum. Telefonu tam kavrıyor ve ciddi koruyor. Biraz kalınlaştırsa da ben elde ki hissiyatını sevdim.
Bende bu şekilde armor kılıf almayı düşünüyorum. Ama beni korkutan şey telefona herhangi bir zarar veriyor mu çizik,deforme gibi
Birde arkadaşlar xiaomi'nin kendi kutusundan çıkan kılıfı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanılır mı sizce ? herhangi bir sorunu var mı?
Ben kaba görünmesini fazla önemsemiyorum açıkçası. Benim için koruma 1.sırada. Araştırdığım kadarıyla Zore Crash slikon kılıf alacağım sanırım. Kılıf bu şekilde