- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 2
Kameraları da koruyacak şekilde iyi bir kılıf önerir misiniz ?
Dostum kılıf çıkardı lakin bitti stokta yok ben aldım Hepsiburada şuan kullanıyorumHocam ben de spigen alacaktım ama spigen mi 9t için çıkarmamış kılıf. Spigen markası haricinde en iyi kılıf markasını araştırıyorum ama bulamadım.
Arka kamera koruma ve ön cam koruma nasıl acaba? Kullandığım diğer kılılfarında 1mm kadar yüksek oluyordu. Fotoğraf koyabilir misiniz?Dostum kılıf çıkardı lakin bitti stokta yok ben aldım Hepsiburada şuan kullanıyorum![]()
Hocam teşekkürler, sizin tavsiyeniz ile aldım memnunumLinkteki ürünü bugün aldım ve çok memnun kaldım,gayet iyi sarıyor ve ince bir yapısı var. Kamera asla yere temas etmiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aliexpres'te var: iPaky kılıf. En az spigen kadar güzel, sağlam ve kullanışlı.Hocam ben de spigen alacaktım ama spigen mi 9t için çıkarmamış kılıf. Spigen markası haricinde en iyi kılıf markasını araştırıyorum ama bulamadım.
Aliexpres'te var: iPaky kılıf. En az spigen kadar güzel, sağlam ve kullanışlı.
Spigen kılıf isteyenler buyurun, satarken de faydası var en 100 tl eklersiniz fiyata
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir