- Adım
- furkan
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 2
Kameraları da koruyacak şekilde iyi bir kılıf önerir misiniz ?
hocam kamera çıkıntısı var mı hafif yani kamera bir yere koydugunda temas ediyor mu zemineLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkullandığım kılıf kesinlikle tavsiye ederim
Hayır kamerayı çevreliyor içeride kalıyor kamera herhangi bir zemin yada yüzeye temas etmiyorhocam kamera çıkıntısı var mı hafif yani kamera bir yere koydugunda temas ediyor mu zemine
Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Bir bu kılıftan birde zore crash slikon kılıfından almayı düşünüyorum.Linkteki ürünü bugün aldım ve çok memnun kaldım,gayet iyi sarıyor ve ince bir yapısı var. Kamera asla yere temas etmiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Bir bu kılıftan birde zore crash slikon kılıfından almayı düşünüyorum.
Çok fazla fotoğraf çeken birisi değilim zaten en kötü kılıfı çıkartırım çekerkenZore crash kılıfı takınca kavga da seni kimse durduramaz
Çok kaba bir kılıf zore crash ama yine "Zevkler ve Renkler Tartışılmaz".
Bu kılıf da şöyle bir sıkıntı varmış flash patladığında flash üzerinde olan o küçük kısım ışığı kırıyor, fotoğraf parlak çıkıyormuş bilgin olsun...
Hocam kılıf cidden çok güzel bende almayi düşünüyorum. Yalnız şu anki kullandığım kılıf çok kaygan elimden kayıyor bi yere yasliyorum düşüyor sinirimi bozuyor bu kılıfın kullanımı nasil.Linkteki ürünü bugün aldım ve çok memnun kaldım,gayet iyi sarıyor ve ince bir yapısı var. Kamera asla yere temas etmiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kılıf cidden çok güzel bende almayi düşünüyorum. Yalnız şu anki kullandığım kılıf çok kaygan elimden kayıyor bi yere yasliyorum düşüyor sinirimi bozuyor bu kılıfın kullanımı nasil.
Teşekkürler hocam yarın sipariş veriyorum.Gün boyu kulandım ve herhangi bir kayma hissi vermedi bana. 15 TL'ye gayet iyi bence![]()
Hocam ekran koruyucu kullaniyormusunuz?Gün boyu kulandım ve herhangi bir kayma hissi vermedi bana. 15 TL'ye gayet iyi bence![]()
Teşekkürler hocam yarın sipariş veriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ekran koruyucu kullaniyormusunuz?