Çözüldü xiaomi mi 9 se fast bootta kalıyor sürekli yardım lütfen

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Hayır anlattığım işlemler TWRP yüklü cihazda rom kurulumu Fastboot rom flashtool ayrı olaylar.
dediğinizi yaptım fakat indirdiğim eu zip dosyası cihazıma yüklenirken daha %0 dan %1 e ilerlemedi farklı bir durum mu var cihazımda?

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
dediğinizi yaptım fakat indirdiğim eu zip dosyası cihazıma yüklenirken daha %0 dan %1 e ilerlemedi farklı bir durum mu var cihazımda?

Cihazın hafızasına kopyalama kısmındasınız sanırım.Cihazı pc den ayırmadan TWRP den Reboot menüsüne gelin tekrar recovery tuşuna basın cihaz yeninden TWRP de açılsın.Dosyayı yeniden kopyalamayı deneyin.

Olumsuz sonuç alırsanız pc de USB 2.0 Portu var ise oradan deneyin bazen USB 3.0 veya 3.1 portlarda sıkıntı olabiliyor.Farklı portlarda denyin.

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
Cihazın hafızasına kopyalama kısmındasınız sanırım.Cihazı pc den ayırmadan TWRP den Reboot menüsüne gelin tekrar recovery tuşuna basın cihaz yeninden TWRP de açılsın.Dosyayı yeniden kopyalamayı deneyin.

Olumsuz sonuç alırsanız pc de USB 2.0 Portu var ise oradan deneyin bazen USB 3.0 veya 3.1 portlarda sıkıntı olabiliyor.Farklı portlarda denyin.
Hocam muhtemelen Wipe yapınca TWRP tekrar gitti.

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Hocam muhtemelen Wipe yapınca TWRP tekrar gitti.
wipe yapınca tekrar wipe yapabiliyorum gitti mi bilimyorum ama sorun hala devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denediğim portlar usb2.0 farklı port da denedim başka bir yolu var mı yoksa anormal bir durum mu

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
wipe yapınca tekrar wipe yapabiliyorum gitti mi bilimyorum ama sorun hala devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denediğim portlar usb2.0 farklı port da denedim başka bir yolu var mı yoksa anormal bir durum mu

2. Yönteme geçelim.

Herşeyi unutun cihazı kapatın

Linkten romu indirin 7zip veya win rar ile dosyayı açın 2 kere klasörleri göreceksiniz.Pc de c sürücüsünde rom isminde bir klasör açıp içine taşıyın klasörü

Buradan PC ye Mi Flash Tools v20160401 (Win 64 bit) yazan sürümü indirip kurun

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Herşey hazır olduktan sonra

Güç düğmesine + Ses Açma düğmesine aynı anda basın ve Fastboot Logosu görünene kadar birkaç saniye basılı tutun.

Mı flash tool çalıştırın videodaki gibi yükleme yapın. (Toolda altta 3 seçenek var Flash all yazanı seçmeyi unutmayın)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
2. Yönteme geçelim.

Herşeyi unutun cihazı kapatın

Linkten romu indirin 7zip veya win rar ile dosyayı açın 2 kere klasörleri göreceksiniz.Pc de c sürücüsünde rom isminde bir klasör açıp içine taşıyın klasörü

Buradan PC ye Mi Flash Tools v20160401 (Win 64 bit) yazan sürümü indirip kurun

Mi Flash Tool – Xiaomi Tools

Herşey hazır olduktan sonra

Güç düğmesine + Ses Açma düğmesine aynı anda basın ve Fastboot Logosu görünene kadar birkaç saniye basılı tutun.

Mı flash tool çalıştırın videodaki gibi yükleme yapın. (Toolda altta 3 seçenek var Flash all yazanı seçmeyi unutmayın)

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
2.8 gblık dosyanın farklı bir linki var mı sanırım bu linkte hız sınırı var 27 mbps hızda 100-400 kb hızla indiriyor

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
2.8 gblık dosyanın farklı bir linki var mı sanırım bu linkte hız sınırı var 27 mbps hızda 100-400 kb hızla indiriyor

Malesef Xiaomi resmi serverlarından iniyor dosya normalde hızlıdır orası ama sanırım şuan size yavaş olduğu zaman denk geldi.İptal edip yeniden indirmeyi deneyin isterseniz.Şuan ben denedim kendi bağlantı hızımda 1,5 2 mbit ile iniyor.Sağ sağlim cihaz sorunsuz açılsında inmesi artık işin külfeti olsun o kadar.

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Mi flash ile flashladığında imei gidicek hocam , mecbur twrpden yapmak zorunda :/

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Twrp den wipe işlemlerini yaptıktan sonra advanced (gelişmiş) bölümüne gelip adb sideload yapın.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
Ayrıca hocam dikkat edin, fastboot ile rom yüklerken mi flash tool içerisinde sağ altta 3 seçenek vardır. Oradan save user data (hiçbirşey silme) seçeneğini seçin. SAKIN clean and lock seçeneğini seçmeyin zira cihaz sistem atıldıktan sonra açılmazsa çöp olur. Yani cihazın bootloaderini asla ama asla kilitlemeyin.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt