Çözüldü xiaomi mi 9 se fast bootta kalıyor sürekli yardım lütfen

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Malesef Xiaomi resmi serverlarından iniyor dosya normalde hızlıdır orası ama sanırım şuan size yavaş olduğu zaman denk geldi.İptal edip yeniden indirmeyi deneyin isterseniz.Şuan ben denedim kendi bağlantı hızımda 1,5 2 mbit ile iniyor.Sağ sağlim cihaz sorunsuz açılsında inmesi artık işin külfeti olsun o kadar.
şuan indi videodaki herşeyi yaptım 5 dk kadar oldu tamamlanmıyor sanırım sol altta device is busy... diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp den wipe işlemlerini yaptıktan sonra advanced (gelişmiş) bölümüne gelip adb sideload yapın.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu yaparsam twrp ile yükleyebilir miyim

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
şuan indi videodaki herşeyi yaptım 5 dk kadar oldu tamamlanmıyor sanırım sol altta device is busy... diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu yaparsam twrp ile yükleyebilir miyim
Eu romu büyük ihtimalle evet.

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Malesef Xiaomi resmi serverlarından iniyor dosya normalde hızlıdır orası ama sanırım şuan size yavaş olduğu zaman denk geldi.İptal edip yeniden indirmeyi deneyin isterseniz.Şuan ben denedim kendi bağlantı hızımda 1,5 2 mbit ile iniyor.Sağ sağlim cihaz sorunsuz açılsında inmesi artık işin külfeti olsun o kadar.
şuan mi flash ile yükledim imei gitmiş midir ?

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Save user data seçeneğiyle yaptıysanız bir ihtimal gitmez. Açıp görün

şükür gitmemiş başta siz ve pendroz olmak üzere ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.sorunum olumlu bir şekilde çözüldü :)

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
şükür gitmemiş başta siz ve pendroz olmak üzere ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim.sorunum olumlu bir şekilde çözüldü :)
Rica ederim hocam size tecrübe olmuştur aman ha clean all and lock demeyinde

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Rica ederim hocam size tecrübe olmuştur aman ha clean all and lock demeyinde

onu bilmem ama mi2016.04.01 de flash all deyince depolamayı sildiğini tecrübe etmiş oldum :))

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Smhbs38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
Xioami mi 8 se
Konular
1
hc
O ( imei ) sorunun cevabını cihaz açılınca anlayacağız.

Şöyle bir durum var global stabil sürüm yüklendikten cihaz fabrikasyon halini alır güncellemeleri otomatik alır herşey düzenli çalışır fakat cihaz bir şekilde fabrika ayarlarına döndürüldüğünde IMEI uçar riski budur.

Yüklemek istiyorsanız buradan indirin en alt kısımda yazacağım anlatım ile kurun.Karar verip 2 romdan birini kurabilirsiniz.

Global Link :

Xiaomi EU rom yüklerseniz IMEI uçma riski ortadan kalkar güncellemeleri her zaman el ile yüklemek zorundasınız.Çin tabanını kullandığı ve gereksiz tüm uygulamalar kaldırıldığı için cihaz daha performaslı çalışır.

Link :

Kurulum

- TWRP'de Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.Ana menüye dönün reboot menüsünde recovery seçeneğini tıklayın cihaz yeniden TWRP de başlayacak telefonu PC ye bağlayın cihazın hafızasını flash bellek gibi görecektir.içine indirdiğiniz rom dosyasını koplayayın global veya EU

- Yukardaki işlemden sonra Install kısmına girip kopyaladığınız Rom dosyasını gösterip flash'layın.

- Yükleme işleminden sonra TWRP’nin Reboot bölümüne girip System seçeneği ile telefonu yeniden başlatın.
hocam iyi akşamlar burda demişsiniz ya pc cihazınızı hafıza kartı gibi görecektir diye dediğiniz işlemleri yaptım wipe den sistemi temizledim sonra pc cihazı mi 9 se olarak görüyor. Romu hafızaya atıyorum ama twrpden göremiyorum.

SametC

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet Çelik
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
3
hc

hocam iyi akşamlar burda demişsiniz ya pc cihazınızı hafıza kartı gibi görecektir diye dediğiniz işlemleri yaptım wipe den sistemi temizledim sonra pc cihazı mi 9 se olarak görüyor. Romu hafızaya atıyorum ama twrpden göremiyorum.
Twrp den gelişmiş seçeneklere gidip adb sideload yapın. Ardından fastboot üzerinden:

adb sideload romismi.zip

Komutunu girin. Romun isminde boşluk olmasın. Romun ismini örneğin 1.zip yapın.
Rom otomatik olatak yüklenir.

Üst Alt