Çözüldü xiaomi mi 9 se fast bootta kalıyor sürekli yardım lütfen

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
SELAM KARDESIM DAHA ONCE BENDE AYNI SORUNLA KARSILASTDIM MI FLASH ILE FASBBOOT ROM KUR ACILACAKDIR
çok teşekkür ederim ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum mi flash tool indirmiş durumdayım.ama nasıl rom kuracağımı bilmiyorum

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
global version yazıyor benim cihazımın kutusunda global olması daha iyi sanırsam,bir de sormak istediğim şeyler ; imeilerim silindi mi,silinmediyse güncel son sürümü yüklemem sorun olur mu? şimdiden çok teşekkürler

O ( imei ) sorunun cevabını cihaz açılınca anlayacağız.

Şöyle bir durum var global stabil sürüm yüklendikten cihaz fabrikasyon halini alır güncellemeleri otomatik alır herşey düzenli çalışır fakat cihaz bir şekilde fabrika ayarlarına döndürüldüğünde IMEI uçar riski budur.

Yüklemek istiyorsanız buradan indirin en alt kısımda yazacağım anlatım ile kurun.Karar verip 2 romdan birini kurabilirsiniz.

Global Link :

Xiaomi EU rom yüklerseniz IMEI uçma riski ortadan kalkar güncellemeleri her zaman el ile yüklemek zorundasınız.Çin tabanını kullandığı ve gereksiz tüm uygulamalar kaldırıldığı için cihaz daha performaslı çalışır.

Link :

Kurulum

- TWRP'de Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.Ana menüye dönün reboot menüsünde recovery seçeneğini tıklayın cihaz yeniden TWRP de başlayacak telefonu PC ye bağlayın cihazın hafızasını flash bellek gibi görecektir.içine indirdiğiniz rom dosyasını koplayayın global veya EU

- Yukardaki işlemden sonra Install kısmına girip kopyaladığınız Rom dosyasını gösterip flash'layın.

- Yükleme işleminden sonra TWRP’nin Reboot bölümüne girip System seçeneği ile telefonu yeniden başlatın.

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
arkadaşlar telefonum imei atılmış yurtdışı. güncelleme paketi indirip güncellemek istedim,yanlış birşeyler yaptım sanırım ve sonuç telefon kapalı.fastboot yazısında takılı. yardım edebilecek arkadaşlar var mıdır
Hocam aynısı dün benim başıma geldi mi flash tool ile rom yüklemen lazım.
Buradan Mi 9 SE Global Stable yazan romu indir
Buradanda mi flash toolu indir zaten nasıl yapacağını gösteriyor. Rehber - MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi

ehed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ehed
Cihazım
note 6 pro
Konular
4
çok teşekkür ederim ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum mi flash tool indirmiş durumdayım.ama nasıl rom kuracağımı bilmiyorum
CIHAZIN GLOBAL VERSIYONMU? BOOTLADER KILIDI ACIKMI?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FASBOOT ROMU
PROQRAM LINKINI ATICAM SIMDI

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
g
CIHAZIN GLOBAL VERSIYONMU? BOOTLADER KILIDI ACIKMI?

FASBOOT ROMU
PROQRAM LINKINI ATICAM SIMDI
global versiyon bootloader açık.fastboot yazısından kaldı şuan bootloader açık olduğu için twrp yi yükleyebildim.

ehed

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ehed
Cihazım
note 6 pro
Konular
4
TWRP RECOVERY ACILDIMI?

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
Hocam aynısı dün benim başıma geldi mi flash tool ile rom yüklemen lazım.
Buradan Mi 9 SE Global Stable yazan romu indir
Buradanda mi flash toolu indir zaten nasıl yapacağını gösteriyor. Rehber - MI Flash Tool İle Xiaomi MI4'E FastBoot ROM Yüklenmesi
flash tool indirdim eu rom indirdim adımları tam olarak bilmiyorum ama sanırım pendroz hocam ayrıntılı anlattı yapabilirsem iyi olur

TWRP RECOVERY ACILDIMI?
ona nereden bakacağımı bilmiyorum

metinkarakus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
PC Programmer
Konular
5
flash tool indirdim eu rom indirdim adımları tam olarak bilmiyorum ama sanırım pendroz hocam ayrıntılı anlattı yapabilirsem iyi olur

ona nereden bakacağımı bilmiyorum
Eğer eu rom atacaksan TWRP ile atman lazım .

kaydol4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Konular
1
O ( imei ) sorunun cevabını cihaz açılınca anlayacağız.

Şöyle bir durum var global stabil sürüm yüklendikten cihaz fabrikasyon halini alır güncellemeleri otomatik alır herşey düzenli çalışır fakat cihaz bir şekilde fabrika ayarlarına döndürüldüğünde IMEI uçar riski budur.

Yüklemek istiyorsanız buradan indirin en alt kısımda yazacağım anlatım ile kurun.Karar verip 2 romdan birini kurabilirsiniz.

Global Link :

Xiaomi EU rom yüklerseniz IMEI uçma riski ortadan kalkar güncellemeleri her zaman el ile yüklemek zorundasınız.Çin tabanını kullandığı ve gereksiz tüm uygulamalar kaldırıldığı için cihaz daha performaslı çalışır.

Link :

Kurulum

- TWRP'de Wipe>Advanced Wipe adımlarını takip edip Cache, Dalvik Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.Ana menüye dönün reboot menüsünde recovery seçeneğini tıklayın cihaz yeniden TWRP de başlayacak telefonu PC ye bağlayın cihazın hafızasını flash bellek gibi görecektir.içine indirdiğiniz rom dosyasını koplayayın global veya EU

- Temizleme işleminden sonra Install kısmında kopyaladığınız Rom dosyasını flash'layın.

- Yükleme işleminden sonra TWRP’nin Reboot bölümüne girip System seçeneği ile telefonu yeniden başlatın.
bunu mi flash tool ile mi yüklemek zorundayım ?

Eğer eu rom atacaksan TWRP ile atman lazım .
anladım hocam mi flash tool burada işe yaramıyor sanırım

Üst Alt