- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Xiaomi.eu romunda bu çok daha kötü. Demekki onu kullansanız isyan edersiniz. Berbat çekiyorBunu kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cin
Arkadaşlar boşuna TWRP ile uğraşmayın. Rom Error 7 veriyor. TWRP ile yüklenmiyor. Her ne kadar recovery rom olarak görünse de nedense yükleme işlemi hatalı oluyor. Hatta XDA'den tekrar indirdim dosyayı ancak sonuç değişmedi. Ne hikmetse Resmi olmayan rom'u kurmaya çalıştığım zaman da yüklemeyi yapıyor ama nedense başlatınca arayüz hatası verip kendini reboot ediyor ve yine twrp açıyor. Döngü bu şekilde saçma sapan devam ediyor. Malumatı olan var mıdır?
Arkadaşlar Bootloader kilidim açık. Ancak sonuç hüsran. Yabancı kaynaklarda da yükledim diyen yok. 1 kişi var. O da zaten kaynağın sahibi ve OTA'dan aldığını iddia ediyor güncellemeyi.
Yeni twrp ile deneyinArkadaşlar boşuna TWRP ile uğraşmayın. Rom Error 7 veriyor. TWRP ile yüklenmiyor. Her ne kadar recovery rom olarak görünse de nedense yükleme işlemi hatalı oluyor. Hatta XDA'den tekrar indirdim dosyayı ancak sonuç değişmedi. Ne hikmetse Resmi olmayan rom'u kurmaya çalıştığım zaman da yüklemeyi yapıyor ama nedense başlatınca arayüz hatası verip kendini reboot ediyor ve yine twrp açıyor. Döngü bu şekilde saçma sapan devam ediyor. Malumatı olan var mıdır?
Arkadaşlar Bootloader kilidim açık. Ancak sonuç hüsran. Yabancı kaynaklarda da yükledim diyen yok. 1 kişi var. O da zaten kaynağın sahibi ve OTA'dan aldığını iddia ediyor güncellemeyi.