Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberXiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]
Kendiliğinden gelmez, önce Unlock Tool ile kilit açılacak sonra da fastboot ile uygun ROM yüklenecek. Buradaki Recovery ROM, fastboot daha sonra çıkacaktır. Farklı tool'lar kullanarak Recovery ROM da yükleyebilirsiniz isterseniz.
Kendiliğinden gelmez, önce Unlock Tool ile kilit açılacak sonra da fastboot ile uygun ROM yüklenecek. Buradaki Recovery ROM, fastboot daha sonra çıkacaktır. Farklı tool'lar kullanarak Recovery ROM da yükleyebilirsiniz isterseniz.
Geçmez hocam.Global Rom'u kurman gerekecek.TWRP diye bir programı açtıktan sonra fakat dosyada hata var gibi duruyor şu anda.Yani 15 gün bekledikten sonra TWRP'yi kuracak ve Global Rom dosyasını yükledikten sonra Türkçe'ye dönecek telefonun.
Yüklemede sorun yaşayan arkadaşlar; yabancı kaynaklara baktığımda böyle bir problemle karşılaşmadım. Kendim Mi8 kullanmadığım için deneyimleyemedim fakat kurulumu düzgün şekilde tekrar yapmayı deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar boşuna TWRP ile uğraşmayın. Rom Error 7 veriyor. TWRP ile yüklenmiyor. Her ne kadar recovery rom olarak görünse de nedense yükleme işlemi hatalı oluyor. Hatta XDA'den tekrar indirdim dosyayı ancak sonuç değişmedi. Ne hikmetse Resmi olmayan rom'u kurmaya çalıştığım zaman da yüklemeyi yapıyor ama nedense başlatınca arayüz hatası verip kendini reboot ediyor ve yine twrp açıyor. Döngü bu şekilde saçma sapan devam ediyor. Malumatı olan var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar Bootloader kilidim açık. Ancak sonuç hüsran. Yabancı kaynaklarda da yükledim diyen yok. 1 kişi var. O da zaten kaynağın sahibi ve OTA'dan aldığını iddia ediyor güncellemeyi.