- Adım
- BS
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 20
İlk mesaji gordum de otomatik dagitim neden baslamadi acabaİlk mesaja giderseniz orada pie linkini göreceksiniz.
İlk mesaji gordum de otomatik dagitim neden baslamadi acabaİlk mesaja giderseniz orada pie linkini göreceksiniz.
Beta rom hocam o bende 10.0.2.0 kullanıyorum ve kararsızım android 9 için stable rom güncellemesini beklemek yerine betayı yüklesem mi diye düşünüyorum. Bu arada telefondan güncellemek için recovery olan zip uzantılı romu indirmen gerekiyor.Merhaba şu an 10.0.2.0 stable global rom kullanıyorum, android 9a geçiş için linkte belirtilen romlarda global stable mıdır ? Birde direkt telefondan şu dosyayı kullanarak güncelle demek için recovery yazan dosyayımı indirmem gerekiyor teşekkürler
Beta rom hocam o bende 10.0.2.0 kullanıyorum ve kararsızım android 9 için stable rom güncellemesini beklemek yerine betayı yüklesem mi diye düşünüyorum. Bu arada telefondan güncellemek için recovery olan zip uzantılı romu indirmen gerekiyor.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederimTeşekkür ederim.
HayırAndroid p yükleyenler tavsiye ediyormusunuz
Global kararlıdan beta 9a geçiş tavsiye olunur mu
Kararlı sürüme gelmedi hocamÇünkü henüz betaya geldi. Kararlı sürüme gelmedi diye biliyorum.