Haber Xiaomi Mi 8 İçin Global Rom Yayınlandı [Android 9][Güncellendi] - [06.11.2018]

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Global haftalık rom kullanıyorum. Twrp üzerinden global stable a geçiş yapabilir miyim?

Aşağıdaki adresten telefonunuza ait Global Stable ROM'u bularak telefonunuza copyalayın.
Ardından da Telefonun güncelleme ekranına girerek
Sistem Güncelleme > ... 'ya dokunun ve Güncelleme Paketini Seçin'i tıklayın... Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Önemli Not: Kurulum esnasında sıfırlama yaparak kurulduğundan önceden gerekli yedeklerinizi almanızda yarar var.
Daha kolay, ya da işinize gelecek diğer önerileri de okuduktan sonra tercihinize göre geçiş yapabilirsiniz.

Tazmanya Canavarı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ugur BİLGİN
Cihazım
xiaomi Mi5
Konular
0
Mi8 Explorer Edition kullanıyorum su an MIUI 10 ve Chin ROM u ..performansından gayet memnunum ben ztaen İngilizce kullanıyorum. Fakat MIUI 10 Global ROM cıktımı merak ediyorum Explorer Edition için bilen var mı ?

siyosyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 128 GB
Konular
21
Dediklerinizi yaptığımda yanlış paketi yüklediğime dair uyarı alıyorum fakat doğru olduğuna eminim
Aşağıdaki adresten telefonunuza ait Global Stable ROM'u bularak telefonunuza copyalayın.
Ardından da Telefonun güncelleme ekranına girerek
Sistem Güncelleme > ... 'ya dokunun ve Güncelleme Paketini Seçin'i tıklayın... Gerisi kendiliğinden gelecektir.

Önemli Not: Kurulum esnasında sıfırlama yaparak kurulduğundan önceden gerekli yedeklerinizi almanızda yarar var.
Daha kolay, ya da işinize gelecek diğer önerileri de okuduktan sonra tercihinize göre geçiş yapabilirsiniz.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Güncellendi.
25.10.2018

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Dediklerinizi yaptığımda yanlış paketi yüklediğime dair uyarı alıyorum fakat doğru olduğuna eminim
Afedersiniz yazınıza geç cevap verdim.
Demek ki aynı yöntem modellere göre farklılık gösterebiliyor.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
merhaba şu stable 10.0.2.0 romdan developer 8.10.25 e geçşem sıkıntı olur mu telefonumda. bu developer rom da miui 10 üzerinde mi çalışıyor. artık android 9a geçmek istiyorum çünkü

Son düzenleme:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
merhaba şu stable 10.0.2.0 romdan developer 8.10.25 e geçşem sıkıntı olur mu telefonumda. bu developer rom da miui 10 üzerinde mi çalışıyor. artık android 9a geçmek istiyorum çünkü
Evet oda miui 10 hersey silinir telefondan ayrıca bence kararlı sürüm çıkacak artik bende mi8 10.0.2 var ama bekliyorum karar sizin tâbi ayrıca gösterilen şekilde geçiş yapılıyor yapmak isterseniz

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Evet oda miui 10 hersey silinir telefondan ayrıca bence kararlı sürüm çıkacak artik bende mi8 10.0.2 var ama bekliyorum karar sizin tâbi ayrıca gösterilen şekilde geçiş yapılıyor yapmak isterseniz
anladım bekleyeyim o zaman bu durumda biraz daha sabreden derviş misali :)

Üst Alt