jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Mi 8 almayı düsünüyorum. global muhabbetleri kafamı karıstırdı. Sizin aldıgınız güvenilir site/satıcı varmı. varsa önerebilirmisiniz.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Şuan Piyasada En Ucuz Satan HepsiBurada ve Migros Sanal Market.Tercih Sizin

Oyla:

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
Hepsiburada mı satıcısıydı. Yoksa Hepsiburada üzerinden farklı satıcıdanmı aldınız.
Kendi satıyor hocam ya genpa garantili yada delta al . Rixt hiç buluşma derim. Hepsi de delta garantili veriyor

Oyla:

jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Migrosta şu an indirim var hocam, 2999TL. Garanti Ritzy. Ritzy hakkında kötü yorumlar duydum ama çoğu garanti firması aynı bana sorarsan. Stoklarında kaldıysa değerlendirebilirsin hocam, be de 10 gün önce falan aldım. Memnunum.
Hayırlı olsun hocam telefon gelince hakkında kısmını ss atın kutusunda da global versiyon yazıyor mu bilgi verin bakalım
Şuan Piyasada En Ucuz Satan HepsiBurada ve Migros Sanal Market.Tercih Sizin
Kendi satıyor hocam ya genpa garantili yada delta al . Rixt hiç buluşma derim. Hepsi de delta garantili veriyor
Yorumlarınız icin sagolun arkadaslar.Hepsiburadadan aldım 2999 tl ye gelince paylasim yaparım.

Oyla:

jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Hepsiburadaya sordugum soru sonrası böyle cevap verdi. Acaba bu rom daha sonradan yuklenen rom mu yoksa telefon global versiyon oldugu icin orjinal global rommu onun cevabını alamadım.Sonradan global rom yüklenip yuklenmedigini veya orjinal versiyon olup olmadigini nasıl ögrenebilirim.

Ekli dosyalar

• 20190102_133959.png
    20190102_133959.png
    156 KB · Görüntüleme: 43
Oyla:

aadevilaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
çetin
Cihazım
mi8
Konular
2
Hepsiburadaya sordugum soru sonrası böyle cevap verdi. Acaba bu rom daha sonradan yuklenen rom mu yoksa telefon global versiyon oldugu icin orjinal global rommu onun cevabını alamadım.Sonradan global rom yüklenip yuklenmedigini veya orjinal versiyon olup olmadigini nasıl ögrenebilirim.
O soruyu ben de sordum aynı cevaba yakın cevap verdiler.
Delta garantili geldi bana
Global versiyon
Satıcısı Hepsiburada olan dan almıştım

Oyla:

muhammet48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Amazon.com.tr de xiaomi turkiye resmi garantili satiliyor ayni fiyata ama 64gb ben olsam onu tercih ederim resmi ve global urun

Oyla:
Üst Alt