jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Mi 8 almayı düsünüyorum. global muhabbetleri kafamı karıstırdı. Sizin aldıgınız güvenilir site/satıcı varmı. varsa önerebilirmisiniz.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Bu sitelerde satıldığını biliyorum ama bir sürü satıcı var. Hangisinin güvenilir , garantisi neresi globalmi yoksa rom yüklemelimi onu bilmiyorum.Alım yaptıysanız ,yaptıgınız satıcı firmayı belirtebilirmisiniz.
cantara hocamın tavsiyesini dinleyin. Tabi eğer başım ağrımasın derseniz. Diğer sitelerden yapacağınız alışverişler ne çıkarsa bahtınıza olur.

Oyla:

İbobayndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
6
Hocam 2 hafta önce n11 den urzbilisim kullanıcısından delta garantili 64 GB global versiyonunu aldım ürün hiç açılmamış halde ve çok güzel paketlenmiş şekilde elime ulasti tavsiye ederim.

Oyla:

stecir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi8
Konular
2
Amazon tr den aldım. Türkiye garantili genpa servisli sıfır açılmamış kutu, global sürüm ,şarj aleti TR uyumlu. Çok memnunum.

Oyla:

jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Hocam 2 hafta önce n11 den urzbilisim kullanıcısından delta garantili 64 GB global versiyonunu aldım ürün hiç açılmamış halde ve çok güzel paketlenmiş şekilde elime ulasti tavsiye ederim.
saolun hocam. Siyah modeli kalmamıs onlarda. Artık tekrar satısa koyarlarsa alırım.

Oyla:

jumper43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s6
Konular
1
Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Migrosta şu an indirim var hocam, 2999TL. Garanti Ritzy. Ritzy hakkında kötü yorumlar duydum ama çoğu garanti firması aynı bana sorarsan. Stoklarında kaldıysa değerlendirebilirsin hocam, be de 10 gün önce falan aldım. Memnunum.

Oyla:
Üst Alt