Haber Xiaomi Mi 7’nin Yeni Görselleri Göz Kamaştırıyor!

Xiaomi takipçilerinin merakla beklediği amiral gemisi Mi 7’nin göz kamaştırıcı ve gerçekçi render’ları elimize ulaştı.

Xiaomi takipçilerinin merakla beklediği amiral gemisi Mi 7’nin göz kamaştırıcı ve gerçekçi render’ları elimize ulaştı.
2018 yılının başında çıkacak olan amiral gemisi telefonları Snapdragon 845 yonga setinin çalıştıracağı büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Xiaomi Mi 7’nin de bu telefonlar arasında yer alacağı tahmin ediliyor. Mi 7’nin görüntüsü hakkında hiçbir bilgi bulunmasa da akıllı telefon piyasasına şöyle bir baktığımızda özellikleri hakkında tahmin yürütülebilir. Elimize ulaşan görsellerde de görüleceği üzere Mi 7’de tam ekran kullanılması bekleniyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görsellerin kaynağına göre Xiaomi Mi 7, cam gövdeye ve paslanmaz çelik çerçeveye sahip olacak. 5.8 inç ekrana sahip telefonun ekran oranının 18:9 olması bekleniyor. Gorilla Glass 5 ile kaplanacağı düşünülen ekranın AMOLED ve 2560×1440 çözünürlükte olacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi Mi 7, Snapdragon 845 yonga seti ile dünyadaki en cazip ve hızlı cihazlardan biri olacağa benziyor. 6GB/128GB ve 8GB/256GB RAM/ROM seçenekleri ile gelmesi beklenen cihazın 3950mAhbatarya, çift SIM desteği ve Android 8.0 Oreo tabanlı MIUI 9 ile kutudan çıkacağı tahmin ediliyor.

Mi 7’nin diğer modellerde olduğu gibi kamera konusunda da başarılı olacağı öngörülüyor. Telefonda, f/1.7 açıklığa sahip 19MP arka ve 16MP ön kamera olması bekleniyor. Eğer render’lar doğru çıkarsa Xiaomi Mi 7, çerçevesiz ekran konusunda beklenen Galaxy S9 ve iPhone X ile büyük bir yarış içerisinde olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Xiaomi Mi 7 Render Görüntüleri Ortaya Çıktı
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, 2017 yılını oldukça iddialı bir biçimde geçirmenin planlarını yapıyor. Firmanın 2017 yılında tanıtacağı Xiaomi Mi 7 modeline ait bazı detaylar da gelmeye devam ediyor.

Xiaomi bu yıla önemli bir ayrılık haberi ile başlamıştı. Bu ayrılıktan sonra Xiaomi cephesinde neler olacağını herkes merak ediyordu. Bu ayrılık sonrası yönetici kadrosunu yenileyen firma, önümüzdeki yıl içerisinde Vivo’yu geride bırakarak dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olmak için çabalıyor. 2018’de Mi 7 ile önemli bir adım atmak isteyen firma bakalım bunu başarabilecek mi?

Bugün firmanın önümüzdeki yıl tanıtacağı Mi 7modelinin render görüntüleri ortaya çıktı. Tasarım olarak oldukça iddialı görünen cihazın parmak izi okuyucusu alınında da önemli bir adım atması bekleniyor. Cihazda daha önce Vivo XPlay 7 modelinde kullanılan ekrana entegre edilmiş bir parmak izi okuyucu olması bekleniyor. Bu teknolojiyi henüz diğer büyük üreticiler Samsung, LG, Huawei ve Apple kullanmadı ve 2018 yılında da kullanmayacak gibi görünüyor. Firma böyle bir adım atarak önemli bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Xiaomi Mi 7 render görüntüleri

Cihazın tasarımına göz attığımızda sadece üst bölümde küçük bir kamera ve ahize boşluğu bulunuyor. Firma arka bölümde kameraları yan yana konumlandırmış. Flaş ise kameraların sağ tarafı yerine sol tarafına konumlandırmış.

Firma eğer cihazı bu kadar iddialı bir tasarım ile kullanıcıların beğenisine sunarsa büyük rakiplerinin satışlarını önemli ölçüde düşürebilir

Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam 5 Firma ile anlaşılmıştı Ekran Paneline entegre Parmak izi okuyucu için. Birisi Oppo diye biliyorum; diğerleri hakkında bir bilgim yok fakat Çinli üreticiler olunca işin içine Xiaomi'de girer diye tahmin ediyorum. Fakat telefon bu haflde gelirse 500 dolar bandına oturur Oneplus 5T misali.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam paylaşımınız için teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam 5 Firma ile anlaşılmıştı Ekran Paneline entegre Parmak izi okuyucu için. Birisi Oppo diye biliyorum; diğerleri hakkında bir bilgim yok fakat Çinli üreticiler olunca işin içine Xiaomi'de girer diye tahmin ediyorum. Fakat telefon bu haflde gelirse 500 dolar bandına oturur Oneplus 5T misali.
Çinliler telefon pazarını alacak gibi görünüyor.nerden nereye, çakma çin telefonlarından orjinal çin telefonlarına :)
[doublepost=1514412623,1514388124][/doublepost]Mi7 tanıtım videosu

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Çinliler telefon pazarını alacak gibi görünüyor.nerden nereye, çakma çin telefonlarından orjinal çin telefonlarına :)

Evet hocam, bakın biz bile Çin Telefonları kullanıyoruz artık :) Bu arada umarım Ekrana Entegre Parmak izi okuyucusu gelir; gelmezse de Parmak izi okuyucusu Mate 10 gibi önde olur umarım. Parmak izi okuyucusunun arkada olmasını sevmiyorum.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Evet hocam, bakın biz bile Çin Telefonları kullanıyoruz artık :) Bu arada umarım Ekrana Entegre Parmak izi okuyucusu gelir; gelmezse de Parmak izi okuyucusu Mate 10 gibi önde olur umarım. Parmak izi okuyucusunun arkada olmasını sevmiyorum.
Bu teli çıkarsınlar da parmak izi olmasa da olur :)şekil yada şifre girer açarız :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Skorpi hocama katılıyorum,eskiden parmak izi mi vardı?basılı tutuyorduk kare yada yıldız tuşuna açılıyordu :)mi7 den fazla bişey beklemeyin :)alo desin yeter :)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Eskiden parmak izi ile açmak varmıydı? Yoktu... Demekki no fingerprint, no problem

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Hocam Eskiden akıllı telefon mu vardı :) Elimizdeki cihazları atıp Nokia 3310 (Eski Nesil) lere dönelim hep birlikte :)
[doublepost=1514624735,1514624697][/doublepost]
Skorpi hocama katılıyorum,eskiden parmak izi mi vardı?basılı tutuyorduk kare yada yıldız tuşuna açılıyordu :)mi7 den fazla bişey beklemeyin :)alo desin yeter :)

Yanlış kararlar verip Xiaomi Maomi almışız hocam o zaman. Eski Nesil Nokia 3310ları almalıydık o zaman :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam Eskiden akıllı telefon mu vardı :) Elimizdeki cihazları atıp Nokia 3310 (Eski Nesil) lere dönelim hep birlikte :)
[doublepost=1514624735,1514624697][/doublepost]

Yanlış kararlar verip Xiaomi Maomi almışız hocam o zaman. Eski Nesil Nokia 3310ları almalıydık o zaman :)
Xiaomi Mi 7 yüz tanıma özelliğine sahip en yakın akıllı telefonu olabilir. MyDrivers raporuna göre, Apple gibi Xiaomi’nin de parmak izi sensörünü ortadan kaldıracağını ve yerine yüz tanıma özelliğini getireceğini iddia ediliyor
Söylentilere göre, Xiaomi Mi7, Galaxy S9 ve LG G7 gibi modellerin de Snapdragon 845 ile üretileceği söyleniliyor. Ayrıca diğer bir söylentiye göre Xiaomi, şimdiye kadar yeni ve gelişmiş parmak izi okuyucusu teknolojisine sahip akıllı telefonları tanıtmak istemiyor. Bunun nedeni ise şirketin 3D yüz okuma teknolojisine odaklandığı iddia ediliyor.

Peki Xiaomi Mi 7 Yüz Tanıma özelliği doğru bir karar mı?
Günümüzde şimdiye kadar sadece ‘de yüz tanıma özelliğine sahip bir 3D algılama çözümüne dayalı yüz tanıma özelliği bulunuyor.

Daha öncede Android işletim sistemli telefonlarda yüz tanıma teknolojisivardı fakat Apple gibi gelişmiş bir yapıya sahip olmadığı biliniyor. Amiral gemisi olarak adlandırdığımız akıllı telefonlar sınıfı, teknoloji yarışında diğer markalarla yarışmak adına farklı kararlar alabiliyor.

Üst Alt