Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her hafta 1 telefon tanıtımı görmezsek “Allah Allah bu adamlara bir şey mi oldu ya? Başlarına saksı mı düştü?” diye endişelendiğimiz Xiaomi firmasından yeni bir cihaz daha geliyor (Tamam biraz iğneledim ama haklıyım bence. Hele tanıtacağı modeli duyunca bana hak vereceksiniz). Her neyse şimdi haberimize dönelim. Xiaomi Mi 6S adında bir model Geekbench testinde ortaya […]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Herkesin kişisel görüşü 625 tofaş degilde nissana benzetebilirsin cokda eski bir işlemci degil max 2 nin amacı pil pilinden bahsedicegiz mi a2 660 kullandıgını bılmıyordum 636 sanıyordum 660 evet 6xx serisinin en iyi işlemcisidir
Telefon ısınıyor mi a2 kullanan cevrem yok ama forumlarda ytde gördügüm kadar ısındıgında cok elle hissedilebilir bir yanı var ve performansında ciddi kayıplar oluyor mi 8 kraldır diyebilirmiyiz fiyatına göre iyi ama aralarında 2000tl gibi fark var pocophone f1 tokarlar mi 8i diye düşünüyorum. Mi max 2kullanmak akıl saglıgında problem yaratıyorsa evet ben bir deliyim daha kullanmadıgım telefonu savunuyorum kullansam yüzük filan takarım herhalde.
Herkesin kişisel görüşü 625 tofaş degilde nissana benzetebilirsin cokda eski bir işlemci degil max 2 nin amacı pil pilinden bahsedicegiz mi a2 660 kullandıgını bılmıyordum 636 sanıyordum 660 evet 6xx serisinin en iyi işlemcisidir
Mi A2 aşırı ısınıyor Ama kullanan cevrem yok ama forumlarda ytde gördügüm kadar ısındıgında cok elle hissedilebilir bir yanı var ve performansında ciddi kayıplar oluyor mi 8 kraldır diyebilirmiyiz fiyatına göre iyi ama aralarında 2000tl gibi fark var pocophone f1 tokarlar mi 8i diye düşünüyorum. Mi max 2kullanmak akıl saglıgında problem yaratıyorsa evet ben bir deliyim daha kullanmadıgım telefonu savunuyorum kullansam yüzük filan takarım herhalde.
Telefon ısınıyor mi a2 kullanan cevrem yok ama forumlarda ytde gördügüm kadar ısındıgında cok elle hissedilebilir bir yanı var ve performansında ciddi kayıplar oluyor mi 8 kraldır diyebilirmiyiz fiyatına göre iyi ama aralarında 2000tl gibi fark var pocophone f1 tokarlar mi 8i diye düşünüyorum. Mi max 2kullanmak akıl saglıgında problem yaratıyorsa evet ben bir deliyim daha kullanmadıgım telefonu savunuyorum kullansam yüzük filan takarım herhalde.
Mi Max 2 kullananların Akıl sağlığında herhangi bir problem yok, Problem, benim gibi hiç bir şey bilmeyen, teknoloji özürlü, kara cahil bir yaşlının her seferinde Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2 demesinde...
Mi Max 2 kullananların Akıl sağlığında herhangi bir problem yok, Problem, benim gibi hiç bir şey bilmeyen, teknoloji özürlü, kara cahil bir yaşlının her seferinde Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2 demesinde...
Estağfurullah Hocam Siz Bizden Daha akıllısınız Yaşlı degilsinzi bi kere gençlere taş çıkarırsınız Mi 8i kral yapanlara bişey diyecegim Anlamıyorum 1200 tllik telefonla 3900tllik telefonu kral yarısına sokuyorsunuz 3tane mi max 2 alırsın o paraya bu telefonları karsılastıranlar asıl cahil teknoloji bilmeyenlerdir 1200tl si ile 3900tllik telefon rakip yarısına girebiliyorsa Bu telefon Kraldır.
Estağfurullah Hocam Siz Bizden Daha akıllısınız Yaşlı degilsinzi bi kere gençlere taş çıkarırsınız Mi 8i kral yapanlara bişey diyecegim Anlamıyorum 1200 tllik telefonla 3900tllik telefonu kral yarısına sokuyorsunuz 3tane mi max 2 alırsın o paraya bu telefonları karsılastıranlar asıl cahil teknoloji bilmeyenlerdir 1200tl si ile 3900tllik telefon rakip yarısına girebiliyorsa Bu telefon Kraldır.
Telefonlari yarisa sokmuyorum.onuda yanlis anlamissiniz. Mi 8 ile mi max 2 yi karsilastirirsam bana burada gulerler zaten. Alt seviye orta seviye orta ust ve amiral gemisi satar xioami. Orta seviye bir telefona kral bu kral demenin manasi yok. Tofas degil nissan diyelim soyle ornekliyorum.
Bir ferrari yerine 10 nissan alabilirsiniz ama bu nissani kral yapmaz kral her zaman bellidir paraniz nissana yetmistir daha iyisini alacak maddi gucunuz yoktur bu acigida nissan kral en iyisi diyerek kapatmaya luzum yoktur bu bir eksiklik degildir herkesin maddi gucu telefonu kendine ozel. Her baslikta gereksiz ovene deli derler genelde. Konu su telefon pahali o hak eder bu hak etmez degil kral her zaman bellidir mi max 2 ye kral diyen telefondan anlamiyordur yada dedigim gibi zaten
Mi max 2 kullanan deli veya telefondan anlamaz demiyorum her baslikta mi max 2 kraldir diyenlere deli diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonlari yarisa sokmuyorum.onuda yanlis anlamissiniz. Mi 8 ile mi max 2 yi karsilastirirsam bana burada gulerler zaten. Alt seviye orta seviye orta ust ve amiral gemisi satar xioami. Orta seviye bir telefona kral bu kral demenin manasi yok. Tofas degil nissan diyelim soyle ornekliyorum.
Bir ferrari yerine 10 nissan alabilirsiniz ama bu nissani kral yapmaz kral her zaman bellidir paraniz nissana yetmistir daha iyisini alacak maddi gucunuz yoktur bu acigida nissan kral en iyisi diyerek kapatmaya luzum yoktur bu bir eksiklik degildir herkesin maddi gucu telefonu kendine ozel. Her baslikta gereksiz ovene deli derler genelde. Konu su telefon pahali o hak eder bu hak etmez degil kral her zaman bellidir mi max 2 ye kral diyen telefondan anlamiyordur yada dedigim gibi zaten
Telefon fiyatına göre kral Bataryasına göre en pahalı telefonlara göre bile kral ve o kadar param olsa degismem bile çünkü güncel işlemciler her oyunu oynatır ve fazladır ama herkes telefonun markasını degil fiyatınnı sordugu için bende yalan söylüyorum evet mi8 e degistirirdim o kadar param olsa Ama Benim İçin Fiyatına Göre Kral
Telefon fiyatına göre kral Bataryasına göre en pahalı telefonlara göre bile kral ve o kadar param olsa degismem bile çünkü güncel işlemciler her oyunu oynatır ve fazladır ama herkes telefonun markasını degil fiyatınnı sordugu için bende yalan söylüyorum evet mi8 e degistirirdim o kadar param olsa Ama Benim İçin Fiyatına Göre Kral
Dogru bu tartışma biraz neyi savunmakla geçti anlamış degilim herkesin kendi telefonu kendine kraldır tabi telefonundan memnunsa babası tarafında Samsungun 400 500 tllik bilinmeyen işlemci kullananlar telefonunu kral ediyomudur muamma Ama babasıda onun iyiligi için teknolojiden mahrum kalmasın diye bişeyler yapıyodur herkes herşeyi bilmek zorunda degil siz tarlayı işlemeyi biliyormusunuz hayır sizde ondan anlamassınız
Evet sicaklik konusunda ondan bahsettim cunku arkadas oyle bir konusmustuki pilden baska konudan bahsetmesi cok zor diye tahmin ettim. Simdi fasa fiso demissinizde adamlar 660 i tanitirken kendilerinin betimletigi 835 mimarisinde uretilmis olup bu yuzdende ilk defa 600 serisinde qc 4 ve bluetooth 5.0 kullanildigidir. Siz diyorsanizki sirket yalan soyluyor buna birsey diyemem ben sirketin yalancisiyim.Bu bahsettigim 660 islemcisi 835 ten iyidir veya daha hizlidir demek degildir. Ancak 600 serisine bu ozellikleri indirgeyebildikleri icin cok haberi yapilan bir islemcidir.dedigim gibi 660 islemcisi, 835 mimarisinde uretilmistir. Bu yuzdende 660 diger 600 serisinden ayrilir. (Internette testlerini izleyebilirsiniz ) Daha onceki mesajlarimda da bahsetmistim lakin okumamissiniz. 660 kullanan xiaomi 6x veya a2 aamiral gemisi degildir. Orta ust seviye telefonudur.660 kullanan bir telefona amiral gemisi demek abes kacacaktir. 660 islemcisinin tek avantaji heryerde yazilip cizildigi uzere mimari benzer oldugu icin qc4 ve bluetooth 5 e sahip olmasidir. Bu yuzdende 600 serisinin en pahali ama en az sarjla en yuksek performansi verebilen 8 cekirdegi ile uzmeyen ozelliklere sahiptir.ust seviye telefonlari mi 8 dir.orta seviyede redmi note 5 gosterilebilir vs.su bilginizde yanlis ayrica qc 2 ye sahip telefonu qc 3 ile sarj edebilirsiniz lakin sarj suresinde hizlanma olmayacaktir cunku islemcinin kapasitesi ve mimarisi buna uygun degildir.sarj olur ama sure kisalmaz internette testleri var zaten.
benim orada demek istediğim firmalar bazen Qc 3.0 desteği olmasına rağmen Qc 2.0 ile cihazı satışa çıkarıyor demek istediğim bu. QC 4.0 ve BT 5.0 aynı şeyi tekrar söylüyorum . BT 5.0 ve Qc 4.0 sahip diye inanılmaz iyi bir telefondur kimse diyemez. Orta-Üst seviyeden bahsediyorsak bu sadece bu sene tanıtılan SD7XX serileri olur. 6XX seviyesi her zaman orta seviye olarak kalacaktır. İyi akşamlar dilerim herkese.
Sayın Captainalp , ben Mi Max 2 yi kullanıyorum ve bu cihaz benim için Kral, o nedenle Mi Max 2'ye Xiaomi'lerin Kral'ı demem forumdaki 72.000 kişiyi rahatsız etmez iken, sizi rahatsız etmesi çok enteresan, ancak Mi Max 2 ye kral diyenler deli ve telefondan anlamıyor deyiminiz ise sadece bana değil, tüm Mi Max 2 kullanıcıları için tamamen SAYGISIZLIK ve bu sözlerinizden dolayı Özür dileme erdemi gösterebilecekmisiniz diye merak ediyorum