Haber Xiaomi Mi 6S Geliyor! (Ne Gerek Vardı?)

Her hafta 1 telefon tanıtımı görmezsek “Allah Allah bu adamlara bir şey mi oldu ya? Başlarına saksı mı düştü?” diye endişelendiğimiz Xiaomi firmasından yeni bir cihaz daha geliyor (Tamam biraz iğneledim ama haklıyım bence. Hele tanıtacağı modeli duyunca bana hak vereceksiniz). Her neyse şimdi haberimize dönelim. Xiaomi Mi 6S adında bir model Geekbench testinde ortaya […]

Secreverse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Secreverse
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
4
Evet hangi cihazlara güncelleme getiricekler bir üsür cihaz yaptılar birbirlerine benzeyen o cihazları iptal etseler alanların parasına yazık daha fazla para için birbirine benzeyen cihazlar yapıldı ve bu çok büyük yansıcak onlara şikayetler cogalıcak.

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Mevcut modeller eskimişti iyi oldu yeni bir modelinin duyurulması. Umarım kısa sürede gelir Türkiyeye almak için sabırsızlanıyorum yippu party~~

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Sanırım artık müşteri memnuniyetini ikinci plana atıp Samsung gibi olmak için Samsung stratejisi izliyorlar.

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Sanırım artık müşteri memnuniyetini ikinci plana atıp Samsung gibi olmak için Samsung stratejisi izliyorlar.
Bilinen bir yanlış bu. Şu anda Huawei'nin politikasını izliyorlar. Ancak ülkemizde hizmet vermedikleri için bize çok saçma geliyor bu durum.
İlla Türkiye'ye girecek diye birşey yok. Türkiye'yi pas da geçebilirler alışmak lazım bu yeni pazar modeline.

Secreverse

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Secreverse
Cihazım
Xiaomi Mi Max 2
Konular
4
En İyi telefonları kuşkusuz mi max 2 hala satılıyor 2017 haziranda cıkmasına ragmen.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Hayır, bahsettiğim şey, sürekli telefon çıkarmaları ile alakalı. 2 3 haftada bir telefon çıkarıyorlar. Bunun yerine yılda her sınıfa bir tane olmak üzere 5 6 model çıkarır, stabilite sağlarsın, müşteri memnuniyetinde olur, yazılım konusunda sıkıntı da yaşamazsın.
Bilinen bir yanlış bu. Şu anda Huawei'nin politikasını izliyorlar. Ancak ülkemizde hizmet vermedikleri için bize çok saçma geliyor bu durum.
İlla Türkiye'ye girecek diye birşey yok. Türkiye'yi pas da geçebilirler alışmak lazım bu yeni pazar modeline.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Geekbench veritabanı sahte sonuçlarla doluyken orada yazana inanıp bir konu düzmek bir hata. Ordaki her şeye inanıyorsanız Intel i7 işlemcili, Android işletim sistemli iPhone'lara da inanabilirsiniz.

Açıkçası konunun işleniş tarzını da baştan aşağı garipsedim.

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Geekbench veritabanı sahte sonuçlarla doluyken orada yazana inanıp bir konu düzmek bir hata. Ordaki her şeye inanıyorsanız Intel i7 işlemcili, Android işletim sistemli iPhone'lara da inanabilirsiniz.

Açıkçası konunun işleniş tarzını da baştan aşağı garipsedim.
Hali hazırda Mi 5s adında bir model varken ve Mi 6 da çıkalı yıllar olmuşken neden veliaht 6s olmasın ki ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
En İyi telefonları kuşkusuz mi max 2 hala satılıyor 2017 haziranda cıkmasına ragmen.
İşte bunun altına bende imzamı atıyorum.....Xiaomi'lerin KralMi Max 2 dir, gerisi hikaye

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt