Soru Xiaomi Mi 6 Uzun pozlama

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Merhaba arkadaşlar ben xiaomi mi 6 kullanıyorum ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Bu telefonu alırken çift kamera özelliği potre modlarında çok başarılı olacak diye almıştım ve mi 5 mi 5s mi 5splus modellerinde gördüğüm manuel modlar bunda da olur sanmıştım ama mi 6 modelinde uzun pozlama 1 saniye bile değil ancak diğer modellerde 32 sn kadar uzun aralıklar var. Bunun bi çözüm yolu yok mu acil yardım.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 6 using Tapatalk

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Merhaba arkadaşlar ben xiaomi mi 6 kullanıyorum ve fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Bu telefonu alırken çift kamera özelliği potre modlarında çok başarılı olacak diye almıştım ve mi 5 mi 5s mi 5splus modellerinde gördüğüm manuel modlar bunda da olur sanmıştım ama mi 6 modelinde uzun pozlama 1 saniye bile değil ancak diğer modellerde 32 sn kadar uzun aralıklar var. Bunun bi çözüm yolu yok mu acil yardım.

Miui 9 Beta'da 32 sn. uzun pozlama desteği geldi. İster Miui 9 Global Beta kurarsınız, ister Stabil Miui 9'un çıkmasını beklersiniz; yada Xiaomi Eu, Miui Pro Rom, Epic rom gibi Miui 9 Beta romlarını kurup o şekilde bu desteğe ulaşabilirsiniz.

Oyla:

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 9 Beta'da 32 sn. uzun pozlama desteği geldi. İster Miui 9 Global Beta kurarsınız, ister Stabil Miui 9'un çıkmasını beklersiniz; yada Xiaomi Eu, Miui Pro Rom, Epic rom gibi Miui 9 Beta romlarını kurup o şekilde bu desteğe ulaşabilirsiniz.
Çok sağolasın kardeşim mıuı 9 la geliyorsa iyi tamamdır

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
32 de çekince resmin sol alt köşesindeki gibi dönüp duruyor ve galeride resmi göremiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32 de çekince resmin sol alt köşesindeki gibi dönüp duruyor ve galeride resmi göremiyorum
Beta olduğu içindir o zaman inşallah düzelir. 16 sn de peki öyle oluyor mu yoksa sadece 32 de mi ?

Oyla:

maliozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2

Uzun pozlama demek sizin seçtiğiniz süre boyunca sensörün açık kalması demektir. Yani 32 saniye boyunca fotoğraf çekiyor cihaz 32. Saniye sonunda kaydedip galeriye atacaktır.

Oyla:

levka205

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
4
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
merhabalar.. konu açacaktım bir göz atayım dedim.. açılmış zaten..
mi6 miui 9 güncellemesinden sonra pozlama süresi 32 saniyeye kadar uzatıldı.. mi6 uzun pozlama denemesi yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
dün ilk bir kaç denememi yaptım.. fotoğrafçılıkla uğraşan bir kaç arkadaşın deyimlerine göre diyafram aralığı diye bir şey varmış.. ama sanırım mi6 da diyafram aralığı seçimi yok.. bu yüzden pek sağlıklı sonuçlar alamayabiliriz..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
merhabalar.. konu açacaktım bir göz atayım dedim.. açılmış zaten..
mi6 miui 9 güncellemesinden sonra pozlama süresi 32 saniyeye kadar uzatıldı.. mi6 uzun pozlama denemesi yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
dün ilk bir kaç denememi yaptım.. fotoğrafçılıkla uğraşan bir kaç arkadaşın deyimlerine göre diyafram aralığı diye bir şey varmış.. ama sanırım mi6 da diyafram aralığı seçimi yok.. bu yüzden pek sağlıklı sonuçlar alamayabiliriz..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Siz diyafram aralığını değiştirip ne yapacaksınız? Diyafram aralığı her kamera'da vardır; Fakat Mi6'da Manuel modda size Diyafram aralığı ayarlama şansı vermiyor; kendisi ayarlıyor. Birçok cihazda izin vermiyor zaten buna. Fakat ZTE Nubia Z17'de Diyafram aralığı ayarlama seçeneği mevcut manuel modda.

Siz neden değiştireceksiniz ben onu anlayamadım?

Oyla:
Üst Alt