- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
telefon siyah ekranda açık değil yaniaslanum, Kilit açılmadan twrp yüklenmez. Kilit açma işlemi her cihaz için aynıdır
Rehber - Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Cihazı ikinci el aldık yaklaşık bir yıl kadar önce aldığım kişi de ne şifresini biliyor nede başka birşey. Bir yıldır bu şekilde kullanıyorduk twrp uzerinden şifre kaldırıp kullaniyordum. yakın zamanda format attım format sonrası botloader kilidini de kapatmıştım şuan hiç birşey yapamıyorumaslanum, Sorunu/sıkıntıyı tam anlatın lütfen, biz müneccim değiliz ki cihaz ne durumda bilelim
Linkten destek alabilirsiniz...
Ücretli Onarımlar
Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır.forum.miuiturkiye.net