- Adım
- Doraemon
- Cihazım
- POCO X3
- Konular
- 16
Hocam siz minimal adb ile yapın şu işi bakalım ne olacak.Nobita Nobi malesef sonuç yok hocam..
Hocam siz minimal adb ile yapın şu işi bakalım ne olacak.Nobita Nobi malesef sonuç yok hocam..
onu da denedim her yolu denedım daha önce attıgım rootu sımdı atamıyorum hiçbir şey degismedi sadece rom degisti onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum ama daha önce bu roma da root atmıştımHocam siz minimal adb ile yapın şu işi bakalım ne olacak.
saatlerce beklesen bile böyle kalıyor ve ardından komut gıremıyorsun sankı cmd donmuş gibiHocam powershell kullanıyorsunuzç Powershell değil adb kullanın. Flash komutundan önce "fastboot devices" komutu verip gelen akrana ait ekran görüntüsü atar mısınız?
Hocam twrp imajını minimal adb nin dosya konumunun içersine isimni recovery olarak değiştirip attınız mı?saatlerce beklesen bile böyle kalıyor ve ardından komut gıremıyorsun sankı cmd donmuş gibi
Sonradan recovery olarak degistirmistim simdi attiginiz konuma bakiyorum insallah cozebilirimesgal67, İlk mesajda eksik komut vermişsiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkte anlattığım yöntem ile yükleyin...
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net