Soru Xiaomi mi 6 ekran koruma ve arka kılıf tavsiye.

• Konbuyu başlatan map
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 145
  • Görüntüleme 41K

map

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
samsung
Konular
22
merhaba mi6 için ekranı prüzsüz boşluk kalmadan tam olarak kaplayan ekran koruyucu tavsiyesi olan varmı acaba? birde arka gövde için siyah kaliteli bir kılıf bakıyorum. bilğisi olan ve türk sitesi tavsiyesi olan varsa sevinirim..

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Elimde bir adet bu şekilde var ekran koruyucunun poşetinin üzerine koydum arasında toz yoktur sanırım bakınca yok gibi yani poşet le ekran koruyucu arasında kalan toz dilerseniz 7tl kargo ücreti tutar özelden adres atın ucretsiz kargolarim size kargo ücreti size ait yani 7tl
iOS

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Elimde bir adet bu şekilde var ekran koruyucunun poşetinin üzerine koydum arasında toz yoktur sanırım bakınca yok gibi yani poşet le ekran koruyucu arasında kalan toz dilerseniz 7tl kargo ücreti tutar özelden adres atın ucretsiz kargolarim size kargo ücreti size ait yani 7tl
iOS

Ekli dosyalar

• IMG_20170805_113409.jpg
    IMG_20170805_113409.jpg
    855,7 KB · Görüntüleme: 192
Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
yolladım hocam anca pc geçtim siz sorduktan sonra kusura bakmayın en ucuz diye bilirim 1 dolar fiyatı 10 günde geldi bana 2 adet daha başka sitelerden aldım onlarda yaklaşık 20 gün civarı sürmüştü

Oyla:

Mstfnlpr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Tavsiye etmiyorum en son paylaşılan ekran koruyucuyu. Tek olumlu yanı diğerlerine göre daha fazla kaplaması. uyguladıktan sonra ekranın ortasında sıvı kalmış gibi bir görüntü oluşuyor geçmiyor bi türlü gündüz o kadar değil ama akşamları çok belli oluyor ayrıca çok fazla yansıma yapıyor ve aşırı parmak izi bırakıyor şu anda kullanıyorum ancak bunun kadar kaplayabilen bulabilirsem değiştireceğim

Oyla:
Üst Alt