Toz alıyor diyorlar en güzeli pet film darbe almadıktan sonra çizilmesini önlesin yeterli bana kalırsa 360 case çıkartırlar onu bekliyorum en azından komple bir koruma sağlar
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu linkteki mika değil.
Silikon ya da akrilik yapıda bir koruyucu.
cantara 'nın çeşit ile sınıflandırdığı koruyuculara ek 5. bir sınıf. Jelatin değil. Jelatinden çok daha oynak bir yapıda ve uygulaması çok zor.
360 derece koruyan yan ön arka korumaların da yapısı silikon ya da akrilik yapıda.
yapı şuna benziyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
soldaki turkcell anahtarlık var ya, ona tırnak batırırsınız izi kalır, sonra geçer. İşte bu sarı satış koruma jelatinli olanlar bu tip yapıda.
1 ve 2 ön arka koruması var.
1 olanı çekip ekrana yapıştıracaksınız ama inanın 2 kişi bile az onu uygulamak için ,1 olanı çıkardığınız anda giçi başi oynamaya başlıyor. Çok oynak hale geliyor.
bir kişi el sürmeden üstten iki kenardan germeli, bir kişi ekrana tam hizalamayı sağlayıp alttan yapıştırırken 3. bir kişi kredi kartı ile ekran üstüne balon kalmayacak şekilde uygulamalı.
Koruma düzeyi jelatinden çok ufak bir tık daha iyidir darbe dayanımı olarak.
nano ve temper cam'ın yanına elbet yaklaşamaz.
uygulama zoruğu dışında bu anahtarlıkları elleyenler bilir, kolay kaymaz. Bir nevi kaydırmaz etkisi var vantuz etkisi var.dik cama koysanız tutacak yani. halı altı, torpido üstü kaydırmaz pad kıvamında. Haliyle dokunmatik ekranı kullanmak çok zorlaşıyor.
Diğer bir dezavantaji tırnağınız ile anında tırnak izi tırnak izi, yapabilirsiniz.
oneplus 3 gibi mi note2 cihazdan çok daha az ekranı kıvrık modele uygulamıştım, mi note2 ekranına bunu uygulamanız imkansız.
Dediğim gibi birkişi alttan ekrana hizlar, alt köşeden yapıştırır, bir kişi üstten gerer, 3. bir kişi kredi kartı ile hava boşluğu kalmaması için kalıp niyetine bastırarak uygular.
Ancak mi note2 de başarılı olmaz, kenarlar zarar ziyan oluşturur. mi6 için iyi uygulanırsa olur ama parmak ekranda kaymıyor inanın ki.