yaklaşık 1 hafta kadar bataryayı gözlemleyip yorum yapıcam demiştim ..
çeşitli rom değişiklikleri yaptığımdan saat konusunda şu kadar ekran süresi alıyorum tarzı yorum yapmicam zaten bu süre kullandığınız uygulamalara ne kadar kullandığınıza ve bireysel ayarlarınıza bağlı olarak değişir ama şunları söyleyebilirim:
eksi özellik olarak deji batarya orjinal bataryaya oranla çokta rahatsız etmiyecek derecede ısınıyor
soketi yerine oturtmak daha önce de tabir ettiğim gibi tam bir peygamber sabrı istiyor asla orjinali gibi şak diye yerine oturmuyor
benim dikkatimi çeken eksi özellikler bu kadardı ..
bunların dışında günde 2 bazen 3 kez şarj etme problemim ortadan kaltı diyebilirim artık şarj aleti taşımıyorum
cihazın ilk günki pil ömrüne hemen hemen yakın değerler aldığımı söyleyebilirim ama orjinal bataryanın yerinide tutamayacağı bir gerçek ..
sizlerinde bildiği muzdarip olduğu gibi piyasada maalesef orjinal batarya bulunmuyor, orjinal diye satılan ne olduğu belirsiz bataryalar kullanmaktansa en azından markası belli kendini kanıtlamış bir marka olan deji bataryayı tercih etmeniz hem cihazınız hem sizin sağlığınız için çok daha iyi olacaktır saygılar ..
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi