İnceleme Xiaomi Mi 6 Deji Pil Performansı

Rdau26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
yaklaşık 1 hafta kadar bataryayı gözlemleyip yorum yapıcam demiştim ..
çeşitli rom değişiklikleri yaptığımdan saat konusunda şu kadar ekran süresi alıyorum tarzı yorum yapmicam zaten bu süre kullandığınız uygulamalara ne kadar kullandığınıza ve bireysel ayarlarınıza bağlı olarak değişir ama şunları söyleyebilirim:
eksi özellik olarak deji batarya orjinal bataryaya oranla çokta rahatsız etmiyecek derecede ısınıyor
soketi yerine oturtmak daha önce de tabir ettiğim gibi tam bir peygamber sabrı istiyor asla orjinali gibi şak diye yerine oturmuyor
benim dikkatimi çeken eksi özellikler bu kadardı ..
bunların dışında günde 2 bazen 3 kez şarj etme problemim ortadan kaltı diyebilirim artık şarj aleti taşımıyorum
cihazın ilk günki pil ömrüne hemen hemen yakın değerler aldığımı söyleyebilirim ama orjinal bataryanın yerinide tutamayacağı bir gerçek ..
sizlerinde bildiği muzdarip olduğu gibi piyasada maalesef orjinal batarya bulunmuyor, orjinal diye satılan ne olduğu belirsiz bataryalar kullanmaktansa en azından markası belli kendini kanıtlamış bir marka olan deji bataryayı tercih etmeniz hem cihazınız hem sizin sağlığınız için çok daha iyi olacaktır saygılar ..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende deji batarya montajladım 1e1 aynı düşüncedeyim. Bende de pil bu şekilde tepki veriyor. Hafif ısınma, orjinaline yakın performans.

Ramazan6666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAMAZAN
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Selamün aleyküm arkadaşlar lar bende almayı düşünüyorum acaba bu batarya 1 yılı çıkarır mı yoksa 6-7 ay sonra şişermi. AliExpress den nohonda alırdım ama malum ülkemizin vergileri. Şuan kendi bataryamla idare ediyorum günde 3-4 kere şarj etmek durumundayım. 2 ay öncede n11 den orijinal diye satılan mi 6 batarya aldım yorumlarda baya bı olumluydu neyse siparişi verdik batarya geldi montajını yaptım soketi zor otturtum bataryayı 1 hafta kullandım batarya acayip derecede çakmaydı en fazla 1.30- 2 saat anca ekran süresi alıyordum ve şarjı 30 a gelince direk kapanıyordu. tekrar orjinal bataryayı takmak zorunda kaldım. siz siz olun adı sanı belli olmayan orijinal diye satılan bataryayı almayın ben aldım kafam çok ağrıdı. Böyle bataryalar tek kullanımlık piller gibi 1 ay sonra kömür oluyorlar kullanılmaz hale geliyorlar.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Selamün aleyküm arkadaşlar lar bende almayı düşünüyorum acaba bu batarya 1 yılı çıkarır mı yoksa 6-7 ay sonra şişermi. AliExpress den nohonda alırdım ama malum ülkemizin vergileri. Şuan kendi bataryamla idare ediyorum günde 3-4 kere şarj etmek durumundayım. 2 ay öncede n11 den orijinal diye satılan mi 6 batarya aldım yorumlarda baya bı olumluydu neyse siparişi verdik batarya geldi montajını yaptım soketi zor otturtum bataryayı 1 hafta kullandım batarya acayip derecede çakmaydı en fazla 1.30- 2 saat anca ekran süresi alıyordum ve şarjı 30 a gelince direk kapanıyordu. tekrar orjinal bataryayı takmak zorunda kaldım. siz siz olun adı sanı belli olmayan orijinal diye satılan bataryayı almayın ben aldım kafam çok ağrıdı. Böyle bataryalar tek kullanımlık piller gibi 1 ay sonra kömür oluyorlar kullanılmaz hale geliyorlar.
Ben yarın şarjım bittiği zaman miui 12 eu beta pil performansını paylaşırım. Yaklaşık 1 ay oldu deji alalı. Bence günde 3 4 kere şarj etmektense Bataryayı alın. Kullanan arkadaşlar kısa sürede performans kaybı yaşamamış.

Ramazan6666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAMAZAN
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Ben yarın şarjım bittiği zaman miui 12 eu beta pil performansını paylaşırım. Yaklaşık 1 ay oldu deji alalı. Bence günde 3 4 kere şarj etmektense Bataryayı alın. Kullanan arkadaşlar kısa sürede performans kaybı yaşamamış.
İlginiz için teşekkür ederim paylaşırsanız gerçekten güzel olur. İyi akşamlar

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
İlginiz için teşekkür ederim paylaşırsanız gerçekten güzel olur. İyi akşamlar
Şimdiki sonuçlar bu şekilde. Evde olduğum süre boyunca vowifi olarak kullandım yani uçak modunda kullanıp wifi ile arama yaptım. Ayrıca eskiden 1gün 2 saat gibi pilde yazıyordu. Şimdi aktif ve bekleme olarak ayrılmış. Yani şarjdan çıkardığım süre aktif ve bekleme süresinin toplamı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-08-03-12-55-391_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2020-05-08-03-12-55-391_com.miui.securitycenter.png
    383,5 KB · Görüntüleme: 86

Ramazan6666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAMAZAN
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Şimdiki sonuçlar bu şekilde. Evde olduğum süre boyunca vowifi olarak kullandım yani uçak modunda kullanıp wifi ile arama yaptım. Ayrıca eskiden 1gün 2 saat gibi pilde yazıyordu. Şimdi aktif ve bekleme olarak ayrılmış. Yani şarjdan çıkardığım süre aktif ve bekleme süresinin toplamı.
Teşekürler hocam. Hemen hemen 6 saat ekran süresi varıyor sanırım gayet iyi. En yakın zamanda alacağım inşallah

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17

Batarya değerleri çok iyi gerçekten. Hayırlı olsun bataryanız.
Merak ettiğim bir konu var. Batarya değişiminde arka kapak yapışkanı bozulmuyor mu. Tekrar aynı kapağı nasıl yapıştırıyorsunuz. Arada boşluk kalmaması lazım, zira zamanla toz birikmesi olur cihaz içinde.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Batarya değerleri çok iyi gerçekten. Hayırlı olsun bataryanız.
Merak ettiğim bir konu var. Batarya değişiminde arka kapak yapışkanı bozulmuyor mu. Tekrar aynı kapağı nasıl yapıştırıyorsunuz. Arada boşluk kalmaması lazım, zira zamanla toz birikmesi olur cihaz içinde.
Çok teşekkür ederim :)
Ben kapağın arkasındaki kalan yapıştırıcıları temizlerken kapağı çatlattım :( Daha sonra kapak siparişi verip onu taktım. Ve yanlış hatırlamıyordam e-8000 yapıştırıcı kullandım.
Yani sizin yapmanız gereken arka kapağı çıkardıktan sonra yavaşça eski yapışkan kalıntılarını temizleyip yeni aldığınız yapıştırıyı sürüp yapıştırmak hocam :)

Ramazan6666

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAMAZAN
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Çok teşekkür ederim :)
Ben kapağın arkasındaki kalan yapıştırıcıları temizlerken kapağı çatlattım :( Daha sonra kapak siparişi verip onu taktım. Ve yanlış hatırlamıyordam e-8000 yapıştırıcı kullandım.
Yani sizin yapmanız gereken arka kapağı çıkardıktan sonra yavaşça eski yapışkan kalıntılarını temizleyip yeni aldığınız yapıştırıyı sürüp yapıştırmak hocam :)

Hocam aldığınız kapak orjinali kadar iyimi

Üst Alt