Çözüldü Xiaomi Mi 6 Alıcam Gece Çekim Kamerası Kötü Olması Beni Korkutuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi 6 almaya karar verdim. ama yorumları okuyunca çoğu kişi gece kamerası kötü olduğunu belirtmektedir. buda beni korkutmakta Emniyette ç.m bekçisiyim ful gece çalışıyorum haliyle gündüzden çok gece fotoğraf atarım herhalde. bu durumda tavsiyeleriniz nelerdir bana. varsa farklı telefon öneriside yapabilirsiniz. 1000-2000 arası. teşekkürler şimdiden cevap yazanlara.

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
Zamanın varsa biraz daha bekle hem paran birikir hem Xiaomi'nin yeni çıkacak telefonlarını alma fırsatın olur.Yapay zeka'da gelişme olacak gibi bu sene kameraya büyük etkisi olacaktır
her sene çıkan her telefon için efsane gece çekimleri var demiyorlarmı senelerdir ??? eee neden hala kötü ozaman
elimizdekinin ceptelefonu oldugunu ve profesyonel bir sensöre profesyonel bir lense sahip olmadıgını düşünerek bkarsanız gayette muhteşem ftograflar çekiyor her biri ki son güncleleme ile gece çekimlerindede gayet başarılı sizin bu yüzden foto komaya gerek yok çok aşırı foto çeken birisi degilim bu yukarıda yazdıklarımı göz önüne aldıgımda gayette yeterli seviyede çekiyor sırf gece çekimi için telefon alacaksanız tereddt etmeden sony xz2 almalısını başka hiç bir telefon tatmin etmez gece çekimlerinde tepe nokta odur... seneye de onun için çok kötü çekiyor yaaa diceklerinide unutmayın...

Hacım gece kamerası kötü çekiyor diye telefonu almamazlık yapma derim. Gece foto çekinip nabıcaksın. Belki sosyal medyaya sallarsın o da 10 fotodan 1 tanesi. Manuel modta arkadaşlarında dediği gibi güzel fotolar çekilebilirsin. Ayrıca alacaksan amiral gemisi olan Mi 6 veya Mi Mix 2 yi al derim. Telefon büyüklüğünü dert etmiyorsan Mi Mix 2 alabilirsin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana gore fotoğraf işlemeyi en iyi yapan cihaz Lg, Özellikle g4 ve g5 bu konuda halen bana cok iyi geliyor.( Auto Mod) iş manuele gelince ise Huawei ve Mi daha iyi .

mi 6 gece cekimi hic bir ayar yapilmamis. bence idare eder. 5 uzerinden 3 verilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zamanın varsa biraz daha bekle hem paran birikir hem Xiaomi'nin yeni çıkacak telefonlarını alma fırsatın olur.Yapay zeka'da gelişme olacak gibi bu sene kameraya büyük etkisi olacaktır

Mİ NOTE 3 SİPARİŞİ VERDİM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt