Çözüldü Xiaomi Mi 6 Alıcam Gece Çekim Kamerası Kötü Olması Beni Korkutuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Mi 6 almaya karar verdim. ama yorumları okuyunca çoğu kişi gece kamerası kötü olduğunu belirtmektedir. buda beni korkutmakta Emniyette ç.m bekçisiyim ful gece çalışıyorum haliyle gündüzden çok gece fotoğraf atarım herhalde. bu durumda tavsiyeleriniz nelerdir bana. varsa farklı telefon öneriside yapabilirsiniz. 1000-2000 arası. teşekkürler şimdiden cevap yazanlara.

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Ben uzunu muzun anlamam çünkü pek foto çekmekle isim olmaz)))
[doublepost=1526768256,1526768155][/doublepost]Ama foto çekerken dikkat ettiğim tek bir yanı hoşuma gitti görüntüyü dürbün gibi 10 kat yakinlastiriyor

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ben de Mi note 3 tavsiye ederim. Stock kamera yeterli gelmezse kilidi açıp google camera ile ciddi kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ben miuipro rom ve pixel2beta9 kamera uygulaması ile düşük ışıklı ortamlarda bile kaliteli çekimler yapıyorum.

Mi6da da Google Camera ile Çok güzel fotoğraflar elde ediliyor. Google Camera kurulacaksa cihaza, neden Mi6 yerine Mi Note 3 alınsın ki? Mi6da Bsg nin Editledigi Gc versiyonlari daha iyi performans veriyor.
[doublepost=1526774277,1526774125][/doublepost]
Enstantaneyi 16 saniye yapıp 2 saniyede çekecek bir olay yok şuan :) Sıfır denklanşörle uzun pozlama gibi fotoğraf çeken amiral gemisi telefonlar var, mi6 bunlardan biri değil çünkü kamera yazılımı berbat, google camera kurarak halledebilirsiniz.

Hocam bu konuda katılmıyorum size. 0 deklanşörden kastiniz, Perde hızı olarak nedir? En başında Fizik kanunu olarak 32 sn. Lik pozlama yi 1 sn. Nin altındaki Perde hızı ile elde edemezsiniz. En fazla, efekt verebilirsiniz ki, o da gerçek fotoğraf olmaz.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Mi6da da Google Camera ile Çok güzel fotoğraflar elde ediliyor. Google Camera kurulacaksa cihaza, neden Mi6 yerine Mi Note 3 alınsın ki? Mi6da Bsg nin Editledigi Gc versiyonlari daha iyi performans veriyor.
[doublepost=1526774277,1526774125][/doublepost]

Hocam bu konuda katılmıyorum size. 0 deklanşörden kastiniz, Perde hızı olarak nedir? En başında Fizik kanunu olarak 32 sn. Lik pozlama yi 1 sn. Nin altındaki Perde hızı ile elde edemezsiniz. En fazla, efekt verebilirsiniz ki, o da gerçek fotoğraf olmaz.

Demek istediğimde o zaten, şuan ki amiral gemisi cihazlar enstantaneyi çok azaltmasalarda isoyu yükselterek geceyi aydınlatabiliyorlar, bunu da yazılımla harmanlayarak ortaya kumlanmanın en aza indiği detayların bir nebzede olsa korunduğu fotoğraflar çıkıyor. Xiaomi kamera yazılımı bunu yapamıyor gece çekimlerinde...

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Demek istediğimde o zaten, şuan ki amiral gemisi cihazlar enstantaneyi çok azaltmasalarda isoyu yükselterek geceyi aydınlatabiliyorlar, bunu da yazılımla harmanlayarak ortaya kumlanmanın en aza indiği detayların bir nebzede olsa korunduğu fotoğraflar çıkıyor. Xiaomi kamera yazılımı bunu yapamıyor gece çekimlerinde...

Anladım hocam yazılımsal olarak diyorsunuz o zaman. Aslında kumlanma en aza inmiyor hocam, zaten Noise Temizliği işini güzel yapıyor, özellikle de Samsung.

Xiaomi den bunu bekleyemiyoruz şuan için hocam zaten :) Bunu da yapabilse eksiği kalmaz Kamera da bana göre :)

Oyla:

ersin3535

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
LG
Konular
9
hocam bu fiyatlarda mix 2 almk daha mantikli

mix 2 suan hb de 1999 lira
kamerasi daha iyi

300tl fark var arasında hocam gece kamerası kotu dıyorlar youtube yorumlara baktım mumkunse gece cektıgınız fotoları gorebılırmıyım?

Ben de Mi note 3 tavsiye ederim. Stock kamera yeterli gelmezse kilidi açıp google camera ile ciddi kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. Ben miuipro rom ve pixel2beta9 kamera uygulaması ile düşük ışıklı ortamlarda bile kaliteli çekimler yapıyorum.

Aynen hocam yarın kararımı verıp alıcam.

Gece çekimi
[doublepost=1526752795,1526752673][/doublepost]Buda digeri

not 3 ıle cekılen resımler bunlar deılmı hocam çok guzel gozukuyor yakın cekimde daha iyi olur diye düşünüyom.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
300tl fark var arasında hocam gece kamerası kotu dıyorlar youtube yorumlara baktım mumkunse gece cektıgınız fotoları gorebılırmıyım?

Aynen hocam yarın kararımı verıp alıcam.

not 3 ıle cekılen resımler bunlar deılmı hocam çok guzel gozukuyor yakın cekimde daha iyi olur diye düşünüyom.

her sene çıkan her telefon için efsane gece çekimleri var demiyorlarmı senelerdir ??? eee neden hala kötü ozaman
elimizdekinin ceptelefonu oldugunu ve profesyonel bir sensöre profesyonel bir lense sahip olmadıgını düşünerek bkarsanız gayette muhteşem ftograflar çekiyor her biri ki son güncleleme ile gece çekimlerindede gayet başarılı sizin bu yüzden foto komaya gerek yok çok aşırı foto çeken birisi degilim bu yukarıda yazdıklarımı göz önüne aldıgımda gayette yeterli seviyede çekiyor sırf gece çekimi için telefon alacaksanız tereddt etmeden sony xz2 almalısını başka hiç bir telefon tatmin etmez gece çekimlerinde tepe nokta odur... seneye de onun için çok kötü çekiyor yaaa diceklerinide unutmayın...

Oyla:

gokhangul26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan GÜL
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
2
Hacım gece kamerası kötü çekiyor diye telefonu almamazlık yapma derim. Gece foto çekinip nabıcaksın. Belki sosyal medyaya sallarsın o da 10 fotodan 1 tanesi. Manuel modta arkadaşlarında dediği gibi güzel fotolar çekilebilirsin. Ayrıca alacaksan amiral gemisi olan Mi 6 veya Mi Mix 2 yi al derim. Telefon büyüklüğünü dert etmiyorsan Mi Mix 2 alabilirsin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
Bana gore fotoğraf işlemeyi en iyi yapan cihaz Lg, Özellikle g4 ve g5 bu konuda halen bana cok iyi geliyor.( Auto Mod) iş manuele gelince ise Huawei ve Mi daha iyi .

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
mi 6 gece cekimi hic bir ayar yapilmamis. bence idare eder. 5 uzerinden 3 verilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

afrasyab33

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
9
Zamanın varsa biraz daha bekle hem paran birikir hem Xiaomi'nin yeni çıkacak telefonlarını alma fırsatın olur.Yapay zeka'da gelişme olacak gibi bu sene kameraya büyük etkisi olacaktır

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt