Rom Xiaomi Mi 5 V.9.5.2.0 Kararlı Geldi

• Konbuyu başlatan sinan345
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 83
  • Görüntüleme 12K

talhademirtas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Acil Tıp Tek.
Konular
13
Yeni konu açmak daha mı iyi olurdu bilmiyorum. Konu kirliliği yaratmamak adına burdan sorunumu dile getirmek istedim.
Dün 1 tane Türkiye Mi5 Cihazı aldım. RN4 4/64 kullanıyorum normalde. Mi5 kamera kalitesi ve kasanın ideal ölçüden olmasından dolayı denemek istedim. Batarya Rn4 kadar olmayacaktı ve bunun bilincindeydim . Şimdi sorum şu; Son güncellemi yaptım ama batarya hızlı tükeniyor Pil kullanımına baktığımda " Hücre Bekleme " diye bir ibare gözüme çarptı ve "Telefon Bekleme " de yer alıyor. Bataryanın çoğunu Hücre Bekleme tüketmiş neredeyse. RN4 'de bu yok, Ne olduğu konusunda bilgilendirme yapacak takım arkadaşları arıyorum :)

Not: Çift Hat kullanıyorum ( T.Telekom)
Tamamen hattından kaynaklanıyor. Telekomdayken bendede aşırı pil tüketiliyordu. Turkcell e geçtim çok fark etti

inflames

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
Mi Note3
Meslek
Profesyonel Ses-Işık Sistemleri
Konular
6
Tamamen hattından kaynaklanıyor. Telekomdayken bendede aşırı pil tüketiliyordu. Turkcell e geçtim çok fark etti

Aynı hatları RN4'de kullanıyorum bir sorun yok 9 saat ekran süresi alıyorum Mobil veri ile. Birde dikkatimi çeken "Hücre bekleme " yazısını onda neden çıkmıyor? Band 800 ile ilgilimidir acaba?

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Aynı hatları RN4'de kullanıyorum bir sorun yok 9 saat ekran süresi alıyorum Mobil veri ile. Birde dikkatimi çeken "Hücre bekleme " yazısını onda neden çıkmıyor? Band 800 ile ilgilimidir acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mi5 Prime cihazımda yeni gücelleme ile bende de hücre bekleme yazıyor

botanekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
botan
Cihazım
mi5
Konular
6
Öncelikle herkese iyi günler. Bu akşam tesadüfen mi5 cihazıma MIUI 9.5.2.0 güncellemesi geldiğini gördüm heyecanla güncelledim fakat bildirim çubuğu değişti ve eskiden kullandığım çok Menülü bildirimler ayrı menüler ayrı bildirim çubuğu gitti yerine klasik çubuk geldi degistiremedim önceden iki seçenek sunuluyordu şimdi göremedim o seçeneği acaba sizde de böyle mi kaldırıldı mı yoksa ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-18-21-02-56-526_com.miui.home.png
    Screenshot_2018-04-18-21-02-56-526_com.miui.home.png
    923,8 KB · Görüntüleme: 127

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Öncelikle herkese iyi günler. Bu akşam tesadüfen mi5 cihazıma MIUI 9.5.2.0 güncellemesi geldiğini gördüm heyecanla güncelledim fakat bildirim çubuğu değişti ve eskiden kullandığım çok Menülü bildirimler ayrı menüler ayrı bildirim çubuğu gitti yerine klasik çubuk geldi degistiremedim önceden iki seçenek sunuluyordu şimdi göremedim o seçeneği acaba sizde de böyle mi kaldırıldı mı yoksa ?

Evet bende de o seçenek yok, sanırım kaldırılmış

Cattrap

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tunç
Cihazım
Redmi4A
Konular
0
Bu gün Redmi 4 cihazıma 9.5.4 kararlı güncelleme geldi şimdiye kadar bir terslik göremedim...
[doublepost=1524085012,1524084609][/doublepost]Bu gün Redmi 4 cihazıma 9.5.4 kararlı güncelleme geldi şimdiye kadar bir terslik göremedim, fakat evet bildirim çubuğu basitleşmiş maalesef...

firtinax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
0
Android 8 gelecek sanıyordum. Yine birkaç kozmetik değişiklik yapılmış.
Önemli bir sorun görmedim şimdilik.

istanbulbeyi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
mi mix
Konular
0
merhaba. mi mix miui 9.2 ve 9.5 he ikisini de yüklediğimde bazı sorunlar oldu. her ikisinde de yüz kilidi kalkmıştı. ayrıca tema indirmeler ücretlendirilmiş ve hatta ücretsiz denemeler bile indirilemiyor. sağ üst köşeden ekran kapatmak için sanal güç tuşu da gitmiş. vs vs vs. kısacası miui 8deki özelliklerin en güzelleri burada yok. bu 9lara düzeltme gelir mi, yoksa biz eski sürüme mi dönsek. rom. kararlı nahmifa 9.5.2.0. kolay gelsin
[doublepost=1524130514,1524130461][/doublepost]merhaba. mi mix miui 9.2 ve 9.5 he ikisini de yüklediğimde bazı sorunlar oldu. her ikisinde de yüz kilidi kalkmıştı. ayrıca tema indirmeler ücretlendirilmiş ve hatta ücretsiz denemeler bile indirilemiyor. sağ üst köşeden ekran kapatmak için sanal güç tuşu da gitmiş. vs vs vs. kısacası miui 8deki özelliklerin en güzelleri burada yok. bu 9lara düzeltme gelir mi, yoksa biz eski sürüme mi dönsek. rom. global kararlı nahmifa 9.5.2.0. kolay gelsin. son olarak: dil Türkçe ama arayüzde bir çok şey Çince. 8de böyle değildi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba. mi mix miui 9.2 ve 9.5 he ikisini de yüklediğimde bazı sorunlar oldu. her ikisinde de yüz kilidi kalkmıştı. ayrıca tema indirmeler ücretlendirilmiş ve hatta ücretsiz denemeler bile indirilemiyor. sağ üst köşeden ekran kapatmak için sanal güç tuşu da gitmiş. vs vs vs. kısacası miui 8deki özelliklerin en güzelleri burada yok. bu 9lara düzeltme gelir mi, yoksa biz eski sürüme mi dönsek. rom. kararlı nahmifa 9.5.2.0. kolay gelsin
[doublepost=1524130514,1524130461][/doublepost]merhaba. mi mix miui 9.2 ve 9.5 he ikisini de yüklediğimde bazı sorunlar oldu. her ikisinde de yüz kilidi kalkmıştı. ayrıca tema indirmeler ücretlendirilmiş ve hatta ücretsiz denemeler bile indirilemiyor. sağ üst köşeden ekran kapatmak için sanal güç tuşu da gitmiş. vs vs vs. kısacası miui 8deki özelliklerin en güzelleri burada yok. bu 9lara düzeltme gelir mi, yoksa biz eski sürüme mi dönsek. rom. global kararlı nahmifa 9.5.2.0. kolay gelsin. son olarak: dil Türkçe ama arayüzde bir çok şey Çince. 8de böyle değildi.

Bahsettiğiniz özellikler custom romlarla beraber yüklenebilen özelliklerden. Sizin cihazınız için resmi romlarda bu özellikler hiç bir zaman olmadı. Dilerseniz tekrar custom rom yükleyebilirsiniz.

muzo125

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mümin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
0
Mi 5s plusa geldi yükledim tema yüklenemiyor, MIUI tema edition ile dahil hiç bir şekilde tema yüklenemiyor

Üst Alt