Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
SDN tarafında yapılan ön inceleme arkadaşlar
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme:
Benzer hocam. Mi Note ile Redmi Note'lar farklı sınıflar. Bahsedilen Mi Note ve Mi Note Pro telefonlar. Google'a yazarsanız milyonlarca resim gelecektir. Mi 5 tanıtım konularından bazılarında Mi 5 ile olan kavis farkını anlatan bir resim de koymuştum ben.Hocam Mi Note'un da tasarı mı böyle mi? Yani arkası kavisli mi? Bunu sormamın sebebide şu;
Kavisli tasarımı çok beğendim lakin mi5 için aylarca beklemem gerekebilir. O yüzden diyorum ki bahsettiginiz mi Note aynı tasarıma sahip ise hic beklemeden onu alayım.
Birde şunu sormak istiyorum, bahsettiginiz mi note, hangisi note pro mu 3 mu ???
yok hocam öyle değil yani görünüşü hemen samsunga benzetiyorlar. Belki samsung onlardan kopyaladı. Tövbe TövbeGeneral Mobile yada Trident ile mi kıyaslasınlar diye yazasım geldi
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Zaten bunu söylüyoruz. Birçok kişi Note5'in kopyası diyor. Halbuki Note5 aslında MiNote'un kopyası Çünkü Mi Note, Galaxy Note5'ten 8 ay önce piyasaya çıkmıştı.yok hocam öyle değil yani görünüşü hemen samsunga benzetiyorlar. Belki samsung onlardan kopyaladı. Tövbe Tövbe