Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
SDN tarafında yapılan ön inceleme arkadaşlar
Son düzenleme:
İlk videodaki de Hakkı Alkan'dı bende tanıyorum bu adamı ve bu videonun girişinde de ''camın arkasındaydı sonunda elimize alabildik'', ''camın arkasında gösterdiğimde'' demesi de benim tezimi destekliyorHakkı Alkan olduğuna ihtimal veremiyorum. Xiaomi ismini onun gibi ilk defa duyması mümkün değil.
Edit: Alttaki videoda da 8:35'ten itibaren Xiaomi hakkında söyledikleri bu tezimi kanıtlıyor.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi'yi ilk defa duyan, ismini ilk defa telaffuz eden adam hem bu videodaki gibi teleaffuz edemez, hem de yukarıda da yazdığım gibi Xiaomi hakkında bunca şeyi anında öğrenmiş olamaz. "Camın arkasındaydı sonunda elimize alabildik demesi" birşeyi değiştirmez. Oraday yalnız gitmedi herhalde. O ilk saçma incelemeyi diğer arkadaş yapmış hatta SDN ile ilgili olmayan o arkadaşın yaptığı incelemeyi SDN adına birisi Youtube kanalına koymuş olabilir.İlk videodaki de Hakkı Alkan'dı bende tanıyorum bu adamı ve bu videonun girişinde de ''camın arkasındaydı sonunda elimize alabildik'', ''camın arkasında gösterdiğimde'' demesi de benim tezimi destekliyor
Hakkı Alkan'ın videosu bu:
Bu arada Hakkı Alkan'ın en sevdiğim yanlarından birisi dik kafalı olmaması. Dik kafalı tabirini kötü anlamda da algılamayın, yani dediğim dedik, burnunun dikine giden birisi değil. Galaxy Note5'e benzediği ile ilgili 3:15'ten sonraki bölümü izlerseniz yanlışından da nasıl döndüğünü görebilirsiniz. Aslında Galaxy Note5'in, Xiaomi Mi Note'a benzediğini anlamış.
Evet hocam, ilk video ile bunun arasında uçurum var.Bu videoyu ben çok beğendim
İlk videodaki eleştirileri dikkate alıp yeniden değerlendirmiş ve bu koşullarda yapabileceği en güzel incelemeyi yapmış. Eksilerini, artılarını son kullanıcı için sorun yaratabilecek noktalarını ya da artılarını objektif bir şekilde değerlendirmiş. Size de paylaştığınız için çok teşekkürler hocam.
Hakkı Alkan'ın videosu bu:
Bu arada Hakkı Alkan'ın en sevdiğim yanlarından birisi dik kafalı olmaması. Dik kafalı tabirini kötü anlamda da algılamayın, yani dediğim dedik, burnunun dikine giden birisi değil. Galaxy Note5'e benzediği ile ilgili 3:15'ten sonraki bölümü izlerseniz yanlışından da nasıl döndüğünü görebilirsiniz. Aslında Galaxy Note5'in, Xiaomi Mi Note'a benzediğini anlamış.
General Mobile yada Trident ile mi kıyaslasınlar diye yazasım geldiya bide telefonu hemen samsungla kiyaslamiyorlarmi hasta oluyorum