- Adım
- Evren
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 3
Selamlar,
Telefonu cebime koyduğumda gayet güzel çalışıyordu. Bir süre sonra cebimden çıkarttım kapalı idi ve hiçbir şekilde açılmıyor.
Düğmeler tepki vermiyor.
Güç düğmesi ile birlikte ses açmaya basılı tutunca hiçbir şey olmuyor.
Güç düğmesi ile birlikte ses kısmaya basılı tutunca da hiçbir tepki vermiyor.
USB'den bilgisayara bağlayıca Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 isimli bir driver görüyor.
Bir ara şarj kablosunu takıp rastgele süre boyunca power düğmesine ya da ses düğmesine (emin değilim rastgele basıyordum) basılı tutunca yeşil led ışığı yandı ama ekran filan yok tabii. Bir süre böyle bırakıyım dedim, yarım saat filan öyle kaldı. Sonra tekrar açmak için power'a basılı tuttum ama hiçbir şey olmadı. Şimdi ise o yeşil led ışığı da yanmaz oldu.
Böyle bir durumda ne yapılabilir fikri olan var mı?
Telefonu cebime koyduğumda gayet güzel çalışıyordu. Bir süre sonra cebimden çıkarttım kapalı idi ve hiçbir şekilde açılmıyor.
Düğmeler tepki vermiyor.
Güç düğmesi ile birlikte ses açmaya basılı tutunca hiçbir şey olmuyor.
Güç düğmesi ile birlikte ses kısmaya basılı tutunca da hiçbir tepki vermiyor.
USB'den bilgisayara bağlayıca Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 isimli bir driver görüyor.
Bir ara şarj kablosunu takıp rastgele süre boyunca power düğmesine ya da ses düğmesine (emin değilim rastgele basıyordum) basılı tutunca yeşil led ışığı yandı ama ekran filan yok tabii. Bir süre böyle bırakıyım dedim, yarım saat filan öyle kaldı. Sonra tekrar açmak için power'a basılı tuttum ama hiçbir şey olmadı. Şimdi ise o yeşil led ışığı da yanmaz oldu.
Böyle bir durumda ne yapılabilir fikri olan var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: