Yardım Xiaomi Mi 5 İthalatçı Tavsiyesi ve Detaylar

hohenheim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
iPhone 6
Meslek
Mühendis
Konular
1
İyi günler
Mi 5 almayı düşünüyorum. Geçen ay Hepsiburada'dan almıştım ama daha açılır açılmaz ekran donması yapmıştı. MIUI 7 sürümü global olmayan yazılımla gelmişti. Şarj aleti de Amerikan uçluydu. Delta garantiliydi geri iade etmiştim.

iPhone 6 telefonum problem çıkardığından tekrar telefon arayışına yöneldim. Samsung Galaxy C5 düşünürken yine Xiaomi Mi 5'e döndüm. Kasasının zayıflığını iyi bir kılıfla çözerim dedim.

N11 veya Gittigidiyor'dan almak istiyorum. Çünkü bu sitelerde sitelerde ürün hakkında satıcıya soru sorabiliyoruz. N11'de idealseçim kullanıcısı Delta garantili ve Global ROM'lu sattığını söyledi. Fakat yine Amerikan prizliymiş. Türkiye'ye ithal edilen ürünün Amerikan priz uçlu olması pek hoşuma gitmiyor. Arkadaşım daha önce almıştı onunki Avrupa prizliydi.

Piyasada birkaç ithalatçı var. Delta, Intel İletişim ve Mer Bilişim benim gördüklerim. Şimdi bu ithalatçılardan en güveniliri hangisidir? Ben içlerinde en güveniliri Delta diye duydum. Bu site üzerinden satış yapan N11'deki cepport kullanıcısı Intel İletişim garantili satıyor. Bu firmayla ilgili çok olumsuz şikayetler okuyunca şüpheye düştüm. Alıp kullananlar hangi firmayı tavsiye eder?

hajkhanx33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
şuan yok
Konular
13
Aslına bakılırsa ben de 3000mAh bir bataryadan daha iyi bir performans beklerdim. Evde kardeşimin 2 sene yoğun kullandığı LG G2 var. Şu an annem kullanıyor. Dün merak edip pil kullanımına baktım gerçekten bahsettiğiniz gibi çok iyi değerler var. Pili en az %30 azalmış bir telefonda 2 gün bekleme süresi üstüne 2,5 saat ekran süresi ile %30 pil vardı. Yeni telefonlar işlemcileri çok yükseltmesinden olsa gerek çok pil harcıyor. Bence de Xiaomi'nin biraz daha optimizasyona ihtiyacı var. Sabah elime alınca kısa sürede %100'ün altına inmesi bile hoş değil. Basit işlemlerde işlemciyi daha düşük hızlarda çalıştırsa belki daha uzun gidebilir.
G2 garip bir cihaz bugun kardesim e ilkdefs tel aldik g2 deneme amacli gta ve xcom yukledim oyunlari catir catir acti en yuksek ayarlada dahi beni sasirtti efsaneymis :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt