Şarj çok çabuk bitiyor mui 14 güncellemesi den sonra malesefAnlaıdm benimki 30 saniye açık kalıyor ben komple açık bırakma yolunu arıyordum teşekkür ederim. bu arada sizde mui 14 yüklemişsiniz. memnun musunuz ? Ben memnun değilim. arada bir fps dropları oluyor 120 hz den 60 a iniyor menülerde gezerken uygulamalar arası geçiş. çok sevdiğim canlı duvar kağıdı vardı oda miui 14 de pasif hale geldi çalışmıyor düzgün bir alt sürüme nasıl düşürebilirim peki (miui 13) Teşekkür ederim cevap için.
Sürüm malesef dusuremiyorsunuz. Aslında yapmamız gereken hemen güncellememek yeni sürüme . Çünkü ilk sürüm başarısız oluyor genelde , sonra düzeltme yapıyorlar beklemek lazımBen süper duvar kağıtlarından kullanıyorum fps düşmeleri yaşıyorum malesef ama umursamıyorum açıkçası sürüm düşürme konusunda bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım
Ustam benim telefonda arka ekran kamerada da açılmıyor çözümü var mi?Güvenlik uygulamasını açın ekranı yukarı sürükleyin orda game turbo açınca içine girip kapat seçeneğini kullanırsınızResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Donanımsal olabilir arka kapak açılmışsa kablosu takılmamış olabilirUstam benim telefonda arka ekran kamerada da açılmıyor çözümü var mi?
Hayır telefon sıfırDonanımsal olabilir arka kapak açılmışsa kablosu takılmamış olabilir
Resimli anlatsan olay dan sedetid yazınca birşey çıkmıyorSetedit programını playstoredan indirin subscreen_display_time değerini ne kadar süre açık kalmasını istiyorsanız ona göre değiştirin.