Xiaomi’nin 2021 model amiral gemisi Mi 11 tanıtıldı! Detaylar haberimizde. Xiaomi Mi 11 firmanın ekran konusunda büyük bir sıçrama yaptığı model oluyor. Şimdiye kadar iddialı...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
Oppo,Oneplus,Realme hepsi aynı şirket aynı üretici zaten.Kendim açısından yurtdışı olarak kullanılabilen sadece Oneplus var oda premium bir cihaz kötü cihazı yok.Oneplus 8 Pro mesela yurtdışı olanı 6-7 bin tl arası.Türkiye garantili olanı 10 bin tl ye geliyor.Gerçi Nord,N10 gibi orta segmente çıkardı ama kaçakları bile pahalı.Android cephesinde kızışmalar başlıyor, ben cihazı çok da başarılı bulmadım incelemeler geldikten sonra ne olduğunu görürüz. Miui sorunlarının çözülmesi lazım, amiral gemileri için optimizasyon anlaşmaları sosyal medya için yapılmalı. Yoksa sürekli cihaz çıkarmak ve düzgün güncelleme verememek ileri de sıkıntılara yol açabilirXiaomi tarafında kibar cihaz kalmadı hepsi tepsi gibi telefonlar ve ağır. Oppo ya, gerekirse realme ye ve one plusa kaymaya başladım
Oppo ve realme nin aynı olduğunu biliyordum one plusın aynı üretici olduğunu bilmiyordum. One Plus nord uygun bir cihaz artık one Plus da orta segmente cihaz üretmeye başladı. Xiaomi cihazların evet yurt dışı avantajı var poco f2 pro 3.5k ya alınabiliyor falan. Küçük cihaz üretirse kasa boyu 160mm geçmeyecek şekilde düşünebilirim. 6.67 lik ekranlari belediye dağıtmış gibi her telefona da koymazsın ya. Bu konuda oppo daha premium cihazlar yapıyorOppo,Oneplus,Realme hepsi aynı şirket aynı üretici zaten.Kendim açısından yurtdışı olarak kullanılabilen sadece Oneplus var oda premium bir cihaz kötü cihazı yok.Oneplus 8 Pro mesela yurtdışı olanı 6-7 bin tl arası.Türkiye garantili olanı 10 bin tl ye geliyor.Gerçi Nord,N10 gibi orta segmente çıkardı ama kaçakları bile pahalı.
Oppo nun cihazları geçen sene uygundu bu sene ne olduysa çöp cihazlarına 3 bin lira istiyor Hd ekranlı hızlı şarj olmayan modelleri için.Oppo kamera açısından falan güzel ama burnu çok kalktı fazla para istiyor.Realme de Oppo nun bir alt markası Redmi serisi gibi bazı modellerinde Amoled ekran olanlarıda var.Ama pekde iyi değil bence.
Oneplus haricinde diğerlerine imei atılmasına izin vermiyor üretici.
Oppo nun evet güzel ve premium cihazları var ama maksimum 3 bin edecek telefonuna 4-5 bin lira istiyor yoksa kamera yazılımı Xiaomi den daha iyi bence.Oppoya imei atılamıyor şuan atılsaydı denerdim.Garantili olarak abim Oppo Reno 2Z almıştı bi ara.Kamerası,ekranı falan güzeldi işlemcisi bi tık düşüktü.Zaten oda garantili aldığımız son cihazdır.Oppo ve realme nin aynı olduğunu biliyordum one plusın aynı üretici olduğunu bilmiyordum. One Plus nord uygun bir cihaz artık one Plus da orta segmente cihaz üretmeye başladı. Xiaomi cihazların evet yurt dışı avantajı var poco f2 pro 3.5k ya alınabiliyor falan. Küçük cihaz üretirse kasa boyu 160mm geçmeyecek şekilde düşünebilirim. 6.67 lik ekranlari belediye dağıtmış gibi her telefona da koymazsın ya. Bu konuda oppo daha premium cihazlar yapıyor
Evet her şey bütçe meselesine bakıyor. Bugün s21 kasa olarak mükemmel bir cihaz ergonomik olarak tam istediğim gibi Apple, Samsung ve huawei hala bu politikayı sürdürüyor tel elle kullanımı. Umarım daha kompakt cihazlara dönüş olur.Oppo nun evet güzel ve premium cihazları var ama maksimum 3 bin edecek telefonuna 4-5 bin lira istiyor yoksa kamera yazılımı Xiaomi den daha iyi bence.Oppoya imei atılamıyor şuan atılsaydı denerdim.Garantili olarak abim Oppo Reno 2Z almıştı bi ara.Kamerası,ekranı falan güzeldi işlemcisi bi tık düşüktü.Zaten oda garantili aldığımız son cihazdır.
Oneplusın da kurucusu güya Oppo da mühendisken kavga edip ayrılıyor ve Oppo nun yarı fiyatına satma politikası uyguluyor hikayesi dolaşıyordu ama hala aynı çatı altında olduğu söyleniyor.Sırf Çinde Xiaomiyle rekabet edebilmek için çıkarılmış Oneplus.Zaten zamanında amiral gemilerinin muadilini onların yarı fiyatına satarken şuan aynı onlar gibi fiyat politikası uyguluyor.Ama Oneplusda imei sıkıntısı yok en kolay atılan model artı güncellemeleri çok iyi diğer üreticilerden daha fazla ve daha hızlı güncelleme alıyor.
Mi 10 pro kacak 6700 ise siz hesap edin hocam5000 tl vermezsiniz ama zaten 5000 tl te Mi10t bile alamıyorsunuz Türkiye de.10000 tl civarı olacak bu telefonu Türkiye fiyatı zaten.
2500 e yurtdışı olarak bile kısmen çöp cihazlar bulunabiliyor.Bu telefonun kaçak fiyatı bile 5000 tl yi geçebilir.
O cihaz alınmaz tamam güzel de Çin cihazı geliyor zaten genelde Türkiye ye verilen bir cihaz değil.Mi 10 modelinde de bildiğim kadarıyla Türkiye ye verilenler tek simli Xiaomi 1.sim yuvasına kilit koyduğu için imei atılamıyor EU roma geçip çift sim tepsisi alıyorlardı yada Global olmayan Çin cihazı getiriyorlardı.Mi 10 pro kacak 6700 ise siz hesap edin hocam
Sarj cihazı her telefonda degısıyor. Watt sevıyesı farklı oluyor. Benım esas dıkkatımı ceken genıs acı kamera olmaması
genelde yukarıya doğru gittiği için çoğu zaman şarj aleti almamız gerekecek.Kutu ile gelen watt değerinde şarj etmek şart değildir. Telefonlar birden çok değerde şarja destek verecek şekilde geliyor.
genelde yukarıya doğru gittiği için çoğu zaman şarj aleti almamız gerekecek.