Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RecoveryXiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-1206 Tek Tuş Yükleme Aracı
Dün mi 10T pro telefonuma fastboot Endonezya global romu yükledim süper. Twrp ye ihtiyaç kalmadı xiaomi arama, kişiler ve sms uygulamaları mevcut. Google rehber ve sms lerinden kuruldum. şarjı 23:30- 07:30 %100 . kamera hata yok performans çok iyi yüklemeyin. Yüklemeyi tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
10t de denedik eu rom kurmak için. Cihaz softbrick oldu kısaca. Olayı özet geçmek gerekirse format data sonrasında dahili depolamayi görmedi pc de. Neyse adb push komutu ile rom dosyasını attım yükledim, romu sorunsuz kurduk ama yine olmadı reboot edince twrp geliyor hep. Otg bellekten kurdum olmadı, magisk kurdum olmadı, önce romu atıp sonra format data dedim yine olmadı. Xiaomi eu nun fastbooot romu yayınlandı onu kurdum yine olmadı yine twrp geldi. Velhasıl sürekli twrp ekranına geldi cihaz ne denediysem de. En son orjinal fastbooot rom indirdim mi flash tan attım. Cihaz normal şekilde açıldı twrp den kurtulduk. Sonrasında twrp kurmadan direk xiaomi eu nun fastbooot romunu kurdum. Cihaz miui ekranında tam açılacağı sıralarda reboot ediyor kendi kendini. 2 defa reboot etti. Sonra recovery girdim bi wipe data yapayım dedim. Wipe data yaptıktan sonra sorunsuzca açıldı. Şuan eu rom dayim sorun yok. Sizde direk fastbooot eu romu ile twrp kurmadan geçebilirsiniz. (reboot yaparsa sizdede wipe data uygulayın) Stabil bir twrp çıkacan kadar en azından..
Dün mi 10T pro telefonuma fastboot Endonezya global romu yükledim süper. Twrp ye ihtiyaç kalmadı xiaomi arama, kişiler ve sms uygulamaları mevcut. Google rehber ve sms lerinden kuruldum. şarjı 23:30- 07:30 %100 . kamera hata yok performans çok iyi yüklemeyin. Yüklemeyi tavsiye ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır global rom ile aynı.
Ben hindistan romu da yüklemiştim global romdan farkı yok sadece bir kaç saçma uygulama var.
Fakat Endonezya rom sms, rehber ve arama orijinal xiaomi yüklü aramada ses kaydı mevcut.
Şahsen global ,eeu ve eu gelitirici rom yüklemem.
En güzeli Twrp yüklemeden temiz ve güncelleme alan Endonezya romu yükledim.
Ben hindistan romu da yüklemiştim global romdan farkı yok sadece bir kaç saçma uygulama var.
Fakat Endonezya rom sms, rehber ve arama orijinal xiaomi yüklü aramada ses kaydı mevcut.
En güzeli Twrp yüklemeden temiz ve güncelleme alan Endonezya romu yükledim.i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Endonezya rom Mi 10t ve mi 10t pro için uygun dur mifirm sitesinde başlığında yazıyor.
DİKKAT BU ROM SADECE Mİ 10T İÇİNDİR, Mİ 10T PRO DA KAMERA HATASI VERMEKTEDİR. Malum twrp de şuan sıkıntı var. O yüzden twrp olmadan fastbooot modda eu rom kurulumu yapabilmeniz için eu ekibi fastbooot rom yayınlamış. Romu indirip klasöre çıkarın. Telefonu ses kısma güç tuşu ile fastbooot moda...