romu fastboot ile yükledim, restart attı ve gerekli wipe adımından sonra sorunsuz açıldı. olumlu yanları çok sade, youtube-gmail vs bir çok uygulama yok. isteyen istediğini yükler bu anlamda beğendim. xiaomi markasını tercih sebebim çift uygulama ses kayıt vowifi ve nfc unutmadan f/p olmazsa olmazım. olumsuz iki yönü var birincisi daha önce global olsun endonezya olsun yine bu romda da takılma mevcut. öyle aman aman sorun edecek kadar değil. mesela pil - performans > pil kullanım istatistikeri menüsünü açıp aşağı yukarı yaparsanız net bir şekilde takılmayı görürsünüz ki bu eu rom dahil hepsinde var. ikincisi diğer romlarda full çeken işyerimde eu her nedense 3g de bile çekim çok zayıf sanırım radio ayarından olabilir. ayrıca vowifi diğer romlarda aynı hat ile çalışırken bu romda çalışmadı . hattım vodafone ,zaten xiaomi düşmanı bir operatör o ayrı konu. yazılım güncelleme konusunda en yeni sürümleri sadece twrp ile yapılmasının yanında keşke fastboot la eş zamanlı yapsalar daha uygun olacaktı. özetle sade bir rom