- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 289
Hocam, ben Size daha ziyade Samsung S20 Ultranın daha çok yakışacağını düşünüyorumÇıktığında artık benimde telefon değiştirme zamanım olduğunu düşünüyorum ve mi8 modelinden bu cihaza geçecem şimdiden heyecan verici özellikler olsada çıktığında beklentilerimizi karşılayacak mı göreceğiz.
İçerik şuan için varsayımlar ile yazılmıştır ama hemen hemen doğru diyebiliriz cihaz tanıtımı sonrası düzenleme yapılacaktır.
Bu cihazı benim gibi almayı düşünen kimler var ve Türkiye garantili fiyattan beklentiniz nedir
————————————————————————————————————————————————————————
Mi 10 Genel Özellikler-Değerlendirme
ÖZELLİKLER
İşlemci
•Qualcomm™ Snapdragon 865 8 Çekirdekli İşlemci
•UFS3.0 (Yazma ve Taşıma Hızı)
•LPDDR5 (Ram Yongası) İle Daha Az Enerji Tüketimi
Batarya
•4400mAh Batarya
Kamera
•4'lü Kamera Dizilimi
•108 MP 8K Video Kaydı Yapabilen
•Ultra Net Video Daha Zengin Ayrıntılar,Daha Zengin Renkler
•Optik Sabitleme (OIS)
•Elektronik Sabitleme (EIS)
•Yüksek Verimli Görüntü Dosya Biçimi (HEIF)
•Ultra Geniş Açı 120°
•Delikli Ön Kamera
Hoparlör
•İki Kanallı Dengeli Çıkışa Sahip Tamamen Simetrik Bir Çift 1216 Lineer Hoparlör İle "Fantastik Hoparlör"
Ekran
•6.57 İnç Büyüklüğünde 1080×2160 Çözünürlüğünde 90Hz AMOLED Ekran
•Kavisli Ekran
Gelen Bilgiler ve Sızıntılar Bu Yönde Çoğu Özellikler Kesin.
DEĞERLENDİRME
•Xiaomi Mi 10 Serisi Çok Dolu Bir Seri Olacak,Çinde Paylaşılan Bir Faturada Mi 10 8+256GB 3799 Yuan=3285 TL Eğer Bu Fiyat Gerçek ise Ülkemizde Garantisiz Fiyatı 4000-4300 TL Gibi Bir Fiyat Olacaktır Büyük İhtimalle Xiaomi Türkiye Garantili ise 6000-6500 Gibi Bir Fiyat İle Girebilir (Mi Note 10 Giriş Fiyatı 5799 TL Olmuştu)
•Yurtdışı 4000 Gibi Bir Fiyat İle Gelirse Eminim Çok Satacaktır Bu Özelliklerde'ki Markaların Modelleri Daha Pahalı Olacaktır.
•Telefon İhtiyacı Olanlar ve Yakın Zamanda İyi Bir Cihaz Almak İsteyenlere Tavsiyem Mi 10|Mi 10 Pro Serisini Beklemektir.
İçerik erencan adlı arkadaşın derlemesidir.