Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 10
Konular
3
Kart slotunu değiştirmeyin. YineHindistan romu flashlayın ya da eu rom kurun

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Forum kuralları gereği bu konuda paylaşım yasak. Ama bu işle uğraşan yerler ile irtibata geçerseniz ücreti mukabilinde yapıldığı bilgisini alırsınız. Ben sorup almıştım

Bilgi verir misiniz hocam, bu konuda bir kesinlik yok sanırım.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar ben Çin den aldım cihazı Çin versiyon olan 12/256 çift sim kartlı. Bugün oluşan bir sorun var WhatsApp da numaralar isimsiz görünüyor belli bir süre isimler tekrar çıkıyor sonra yine gidiyor sadece numaralar gözüküyor. WhatsApp kaldırıp kurdum tekrar değişen bir şey yok. Şu an cihaz zaten full İngilizce. Sorun ne olabilir acaba. Bu sorun vuku bulduğun da cihazın kendi rehberi de takılıyor kişi eklemeye çalıştım olmadı sorun gidince yine düzeliyor. Değişik bir şey ablam veremedim.

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
Arkadaşlar ben Çin den aldım cihazı Çin versiyon olan 12/256 çift sim kartlı. Bugün oluşan bir sorun var WhatsApp da numaralar isimsiz görünüyor belli bir süre isimler tekrar çıkıyor sonra yine gidiyor sadece numaralar gözüküyor. WhatsApp kaldırıp kurdum tekrar değişen bir şey yok. Şu an cihaz zaten full İngilizce. Sorun ne olabilir acaba. Bu sorun vuku bulduğun da cihazın kendi rehberi de takılıyor kişi eklemeye çalıştım olmadı sorun gidince yine düzeliyor. Değişik bir şey ablam veremedim.
dostum WhatsApp izinlerinde kişiler için her zaman izin vermeniz lazım

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 10
Konular
3
Çin cihazda band 20 var mı ? Network Signal Guru ile bakabilir misiniz. Sağ üstteki ... Alanından lock band-LTE seçilip bakılıyor

sceryavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 10
Meslek
-
Konular
16
Bilgi verir misiniz hocam, bu konuda bir kesinlik yok sanırım.

Henüz bir gelişme yok. Eğer başarılırsa zaten duyurulur, yapılıyor diyenler tüm xiaomi cihazlar gibi sanıyordur. Mi 10 da durum farklı, birimler şifreliymiş. UMT vb. bir grubun çözmesini bekleyeceğiz, belki hiç olmayabilirde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SMS göndermede sorun yaşıyorum. Hattım Vodafone. Mesaj gönderimi başarısız oluyor. Var mı çözümü bilen?

Operatör kaynaklı bu sorun, 4.5G ve Volte açık olduğunda yapıyordu. Volte ve Vowifi açıksa kapayın düzelir.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
dostum WhatsApp izinlerinde kişiler için her zaman izin vermeniz lazım

İngilizce ama izinleri aktif ettim yine aynı. Farklı bir sorun sanki gidip geliyor.

Çin cihazda band 20 var mı ? Network Signal Guru ile bakabilir misiniz. Sağ üstteki ... Alanından lock band-LTE seçilip bakılıyor

Root istiyor galiba. Root olmadan bakma şansım varsa bakayım hocam.

Başka bir pro ile baktım da bu ekranda band 8 yazıyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-17-23-36-01-049_com.wilysis.cellinfolite.jpg
    Screenshot_2020-08-17-23-36-01-049_com.wilysis.cellinfolite.jpg
    614,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Mi 10
Konular
3
İngilizce ama izinleri aktif ettim yine aynı. Farklı bir sorun sanki gidip geliyor.

Root istiyor galiba. Root olmadan bakma şansım varsa bakayım hocam.

Başka bir pro ile baktım da bu ekranda band 8 yazıyor.
Bu anlık hattı aldığı band, diğeri için root gerekli. Çin çıkışlı cihazlarda IMEI sonrası band 20 problemi olduğu söyleniyor. Çin'de kullanılmayan bir frekans. O yüzden sordum görnüyor mu diye

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Bu anlık hattı aldığı band, diğeri için root gerekli. Çin çıkışlı cihazlarda IMEI sonrası band 20 problemi olduğu söyleniyor. Çin'de kullanılmayan bir frekans. O yüzden sordum görnüyor mu diye

anladım hocam. bu durum da imei işlemi gerçekleşir ise bu cihaz da ona göre sonuç alabiliriz. şu an varsa bile dediğiniz gibi sonradan gitme ihtimali var. ama şöyle bir şey de var ben mi9se kullandım onda da band 20 gidiyor buna rağmen ben şebeke de bir problem yaşamadım sürekli 4.5g çekiyordu ve sinyal gücü vs hiç problem olmadı.

ali_cal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note5
Konular
2
Merhaba arkadaşlar mi10 12/256 kullanıyorum xiaomi.eu rom yükledim çift sim hindistan romuyla bundan başka romda çalışmıyor. Şöyle bir sorunum var siyah arka planda yazı olduğu zaman ekranı kaydırırken yazılar kaybolacak derecede bulanıklaşıyor. Koyu modda ayarlara girdiğimde mesela kaydırırken küçük yazıyla yazılan açıklamalar çok bulanıklaşıyor. Veya Instagram'da siyah arka plana yazılmış yazılar kaydırırken bulanıklaşıyor. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı acaba

Üst Alt