Bende tam bunu soracaktım. Bir gelişme var mı acaba ımei konusun da.Merhaba arkadaşlar. Mi 10 bildiğim kadarıyla tek hatlı. Bu cihazın kayıt durumu ne olur sizce? İmei repair şuan mümkün mü? Yada mümkün olacak mı?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IMEI repair mümkün. Esasen cihaz çift sim ama globalde tek sim ve tek IMEI görnüyor.Merhaba arkadaşlar. Mi 10 bildiğim kadarıyla tek hatlı. Bu cihazın kayıt durumu ne olur sizce? İmei repair şuan mümkün mü? Yada mümkün olacak mı?
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IMEI repair mümkün. Esasen cihaz çift sim ama globalde tek sim ve tek IMEI görnüyor.
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şu an imei işlemi oluyor mu mi 10 ve pro ya. Bende kesin almayı düşünüyorum da. Ona göre alalım.IMEI repair mümkün. Esasen cihaz çift sim ama globalde tek sim ve tek IMEI görnüyor.
hocam sen ezbere mi konuşuyorsun yoksa yaptığın bir işlem var mı? ayrıca imei işlemi diyoruz yasa dışı bir muhabbet yok.. 1800 verip imei işlemi yapıyorsun...Forum kuralları gereği bu konuda paylaşım yasak. Ama bu işle uğraşan yerler ile irtibata geçerseniz ücreti mukabilinde yapıldığı bilgisini alırsınız. Ben sorup almıştım
İyi ki 10 bin değil ,10 bin olsa nasıl alırdıkEvet Dedem bayağı ucuzladı... ilk çıktığında 8299₺ di. şimdiki fiyata bak...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bana bayağı bir uzaklaştı... Şu an aklımda sadece Poco F2 Pro var. Onu bekliyorum bakalım. Mi 9T'de iyice alıştım çentiksiz ekrana hem fiyatı da mi 10a göre daha düşük olacaktır...