Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

srknslck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
Hocam al bir tane dac olsun bitsin.Sadece ses icin telefonmu degistirilir yahu. srknslck
Ses bakimindan soyle soyliyim aptx hd destekli kz zs 10 pro bluetooth dan ziyade kablolu hali ile daha guzel ses veriyor.
Ben sizin yerinizde olsam temizinden fiio btr3 vs ustune kulakligida upgrade eder yola devam ederdim.
Ha bu arada ben cihazi sattim.
Malum gun gectikce daha da dusecek fiyati.
Malesef benimde ince noktam kamera performansi.
Mate30pro dan gecmistim ama mate30 pronun yanina yaklasamaz kamera olarak.108mp harici tum modlar cok yetersiz.Genis aci ile gece cekimleri rezalet.Makro 2 mp ile cekiyor ama cok kalitesiz.İllaki duzelecektir ama benim beklemeye tahammulum yok.Madem bu seyler eksik bu fiyata cihazi ya cikarmayin yada gerekli yazilim gelistirmelerini yapip cikarin piyasaya.
Sizin icin ise hires audio ya pek takilmayin derim.Standart cihazlardan bir tik daha fazla ses var o kadar.
Standart olarak codec vs vs ler zaten gunumuzde bircok cihazda var.
Dedigim gibi bu paraya cok daha guzel cihaz ve sistem yaparsiniz.Tabiki karar sizin.
Üstadım kulaklığı yeni aldım kablolu kullanmak istemediğim için tam kablosuz aldım. Kamera dediğim gibi çok önemli değil ama kafamı karıştırdı yazdıklarınız :) Gerçi yine de Android dünyasına geçiş yapmak istiyorum hâlâ onun için en iyi tercihi yapmaya çalışıyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Üstadım kulaklığı yeni aldım kablolu kullanmak istemediğim için tam kablosuz aldım. Kamera dediğim gibi çok önemli değil ama kafamı karıştırdı yazdıklarınız :) Gerçi yine de Android dünyasına geçiş yapmak istiyorum hâlâ onun için en iyi tercihi yapmaya çalışıyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Ses kalitesi olarak dedigim gibi hocam bluetooth olarak hicbir fark yok diger cihazlar ile.Codec ler mevcut fakat asil performansi kablolu kulakliklarda aliyorsunuz cihazda ne yazikki.
Dedigim dac da kablosuz baglanti mevcut hocam zaten :) Herhangi bir cihaz hatta elinizdeki cihazla bile guzel sonuclar alanlar mevcut arastirmanizi oneririm.Aac codegi aptx,aptxhd veya ldaca kayipsiz ceviriyor alet.
Ama tabiki karar sizin
Cihazlarda oncelikle aradigim kamera sonrasinda ise ses performansi.
O yuzden nerdeyse cok cihaz degistiririm.S20ultradan oneplus7t mclarene ordan mate30pro ya kadar cok cihaz denedim ama dedigim gibi kulakliginizin genel performansi haricinde kablosuz baglantida cihazlarin bir onemi kalmiyor malesef.
Su anda idareten mi8 deyim.Rootlu ve viper ve dolby modlari kurulu android 9 dayim.Jabra elite 75t ile bluetooth ile cok cok iyi ses aliyorum.Ama bunda cihazin kendisi degil rootlayip extra yuklenen uygulamalar sayesinde diyebilirim

srknslck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
Ses kalitesi olarak dedigim gibi hocam bluetooth olarak hicbir fark yok diger cihazlar ile.Codec ler mevcut fakat asil performansi kablolu kulakliklarda aliyorsunuz cihazda ne yazikki.
Dedigim dac da kablosuz baglanti mevcut hocam zaten :) Herhangi bir cihaz hatta elinizdeki cihazla bile guzel sonuclar alanlar mevcut arastirmanizi oneririm.Aac codegi aptx,aptxhd veya ldaca kayipsiz ceviriyor alet.
Ama tabiki karar sizin
Cihazlarda oncelikle aradigim kamera sonrasinda ise ses performansi.
O yuzden nerdeyse cok cihaz degistiririm.S20ultradan oneplus7t mclarene ordan mate30pro ya kadar cok cihaz denedim ama dedigim gibi kulakliginizin genel performansi haricinde kablosuz baglantida cihazlarin bir onemi kalmiyor malesef.
Su anda idareten mi8 deyim.Rootlu ve viper ve dolby modlari kurulu android 9 dayim.Jabra elite 75t ile bluetooth ile cok cok iyi ses aliyorum.Ama bunda cihazin kendisi degil rootlayip extra yuklenen uygulamalar sayesinde diyebilirim

Siz benden daha iyi biliyorsunuz bu işleri üstadım ben dac olayını hiç araştırmamıştım. Şimdi siz söyleyince baktım Fiio Btr3 dediğiniz aygıt gayet mantıklı. Fiyatı da çok güzel. Peki bir sorum olacak size, bir internet sitesinde desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu bu özellik nedir acaba? Fiio gibi ara aygıtlar kullanmadan da sağlam ses çıkışı yakalayabilir miyiz bu özellik ile?

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Siz benden daha iyi biliyorsunuz bu işleri üstadım ben dac olayını hiç araştırmamıştım. Şimdi siz söyleyince baktım Fiio Btr3 dediğiniz aygıt gayet mantıklı. Fiyatı da çok güzel. Peki bir sorum olacak size, bir internet sitesinde desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu bu özellik nedir acaba? Fiio gibi ara aygıtlar kullanmadan da sağlam ses çıkışı yakalayabilir miyiz bu özellik ile?
True wireless stereo hocam iste gercek kablosuz demek :)
Sizin sorunuzu tam anlamadim.Neyin destekledigi codecler arasinda tws var ?
Ayrica tws codec degil hocam.Tws sistemin yani tam kablosuz baglantinin adi.
Elinizdeki kulaklik ile tws olarak kullanirsiniz ama apple cihazlarda bluetooth ile aac den fazlasini alamazsiniz.Mutlak dac lazim olacak size

srknslck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
True wireless stereo hocam iste gercek kablosuz demek :)
Sizin sorunuzu tam anlamadim.Neyin destekledigi codecler arasinda tws var ?
Ayrica tws codec degil hocam.Tws sistemin yani tam kablosuz baglantinin adi.
Elinizdeki kulaklik ile tws olarak kullanirsiniz ama apple cihazlarda bluetooth ile aac den fazlasini alamazsiniz.Mutlak dac lazim olacak size

Mi 10 Pro'nun desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu üstadım yeni bir çeşit codec mi acaba demek istemiştim :) Peki şöyle bir soru sorsam size, iPhone kullanıyorum şu an ve bahsettiğiniz dac'dan alsam ve flac ya da 320kbps mp3 yüklesem bu daha temiz ve yüksek kalitede ses almamı sağlar mı?

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Mi 10 Pro'nun desteklediği codecler arasında True Wireless Stereo yazıyordu üstadım yeni bir çeşit codec mi acaba demek istemiştim :) Peki şöyle bir soru sorsam size, iPhone kullanıyorum şu an ve bahsettiğiniz dac'dan alsam ve flac ya da 320kbps mp3 yüklesem bu daha temiz ve yüksek kalitede ses almamı sağlar mı?

Kesinlikle saglar hocam.Marka gozetmeksizin tum dac larin ortak amaci bu zaten :) Gelen sesi kayipsiz sekilde size istediginiz codec ile sunmasi.Ama tabiki ham madde ne kadar kaliteli olur ise bir o kadar da verimli olur.
320kbps yeterli tabiki ama tavsiyem madem gusel ses almak istiyorsunuz flac mp3 ler oneririm :)
Rutracker sitesi vs sitelerde bolca kayipsiz ses mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta farkli playerlar da var ama butcenizi bilmiyorum.Yine fiio dan ldac destekli hires dac veya aptx bana yeter derseniz ibasso nun da uygun daclari mevcut.
Ama ben sizin yerinizde olsam aklinizi celmiyim ama guzel bir player yine fiio markasindan hires bluetooth music player da bakarim :) Tek bir cihaza gomeceginiz paranin 5 de birine tertemiz ses alirsiniz ki siz birde mi10 pro dan bahsediyorsunuz

srknslck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 10 Pro
Konular
0
Kesinlikle saglar hocam.Marka gozetmeksizin tum dac larin ortak amaci bu zaten :) Gelen sesi kayipsiz sekilde size istediginiz codec ile sunmasi.Ama tabiki ham madde ne kadar kaliteli olur ise bir o kadar da verimli olur.
320kbps yeterli tabiki ama tavsiyem madem gusel ses almak istiyorsunuz flac mp3 ler oneririm :)
Rutracker sitesi vs sitelerde bolca kayipsiz ses mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta farkli playerlar da var ama butcenizi bilmiyorum.Yine fiio dan ldac destekli hires dac veya aptx bana yeter derseniz ibasso nun da uygun daclari mevcut.
Ama ben sizin yerinizde olsam aklinizi celmiyim ama guzel bir player yine fiio markasindan hires bluetooth music player da bakarim :) Tek bir cihaza gomeceginiz paranin 5 de birine tertemiz ses alirsiniz ki siz birde mi10 pro dan bahsediyorsunuz

Üstadım verdiğiniz bilgiler için ayrı ayrı teşekkür ederim ciddi anlamda aydınlattınız beni. Öneriniz ile Hi-Res Mp3 Player'lara da baktım ama telefonum ile birlikte 2 cihazı aynı anda taşımak istemem doğrusu. Ben direkt olarak telefonumdan böyle bir ses alsam yeterli diye düşünüyorum. Onun için en iyisi Mi 10 Pro almak ayrıca çok gerekirse küçük boyutlarda bir dac alabilirim :)

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Üstadım verdiğiniz bilgiler için ayrı ayrı teşekkür ederim ciddi anlamda aydınlattınız beni. Öneriniz ile Hi-Res Mp3 Player'lara da baktım ama telefonum ile birlikte 2 cihazı aynı anda taşımak istemem doğrusu. Ben direkt olarak telefonumdan böyle bir ses alsam yeterli diye düşünüyorum. Onun için en iyisi Mi 10 Pro almak ayrıca çok gerekirse küçük boyutlarda bir dac alabilirim :)
Hayirli olsun hocam simdiden o halde.
Benim su an kamera ve ses konusunda bekledigim tek cihaz bu
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Üstadlarım mi8 kullanan şu kardeşiniz için max 400-500 tl bandında bir bt kulaklık önerebilir misiniz? Spor yaparken kullanacağım genelde, kulak içi ve düşmemesi için kancalı olan tarzda olursa çok güzel olur :)

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Üstadlarım mi8 kullanan şu kardeşiniz için max 400-500 tl bandında bir bt kulaklık önerebilir misiniz? Spor yaparken kullanacağım genelde, kulak içi ve düşmemesi için kancalı olan tarzda olursa çok güzel olur :)
Kz bte aldik benim hanima.Aptx destekli gayet kaliteli ses veriyor ama tws degil.Sizim istediginiz band da cok fazla var hocam.
Kancali olarak birsey pek oneremem ama tws kancasiz olarak yine kz 1sd,tronsmart spunky serisi,tronsmart encore,jbl reflect cok var hocam.Codec destekleri ve db lerine bakip kendiniz karar verin derim.
Onerim ise benim kz zs10 pro.Hem kablolu hem bluetooth olarak kullanabiliyorsunuz performans olarak sahane bir kulaklik kendimde kullaniyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt